search-button
cross-out

Δάκρυσε όλη η Ελλάδα: Χαρές & γλέντια για ηλικιωμένο ζευγάρι, παντρεύτηκαν στα 70 τους χρόνια

Τη λαϊκή ρήση ο έρως χρόνια δεν κοιτά, την γνωρίζουμε και την έχουμε ακούσει οι περισσότεροι από εμάς
Δάκρυσε όλη η Ελλάδα: Χαρές & γλέντια για ηλικιωμένο ζευγάρι, παντρεύτηκαν στα 70 τους χρόνια

Τη λαϊκή ρήση ο έρως χρόνια δεν κοιτά, την γνωρίζουμε και την έχουμε ακούσει οι περισσότεροι από εμάς. Στο προκειμένη περίπτωση όχι απλά ο έρως αλλά και τα δεσμά του γάμου δεν κοιτάν χρόνια. Και πιθανότατα να έχουμε να κάνουμε με τους πιο ηλικιωμένους… νεόνυμφους στη Ελλάδα!

«Νεόνυμφοι»… ετών 70!

Ο λόγος για τον κ. Δρετάκη και την αγαπημένη του σύζυγο Αθηνούλα που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στα 70 τους χρόνια! Σύμφωνα με πληροφορίες το μυστήριο έγινε στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου πριν από περίπου δυο εβδομάδες και ο γαμπρός είχε συνεχώς στην αγκαλιά του την αγαπημένη του και από την άλλη το… μπαστουνάκι του. Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή και ενώ αντάλλασσαν όρκους αγάπης ενώπιον Θεού και λιγοστών φίλων ο κ. Δρετάκης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του και συγκινημένος, όπως μάθαμε, κοιτούσε συνεχώς την Αθηνούλα δίνοντας τις υποσχέσεις για το μέλλον.

Και εμείς από τη μεριά μας μα τους ευχηθούμε τα καλύτερα, να έχουν μακροζωία και να συμπορεύονται με αγάπη και σεβασμό ο ένας προς τον άλλο!

enimerotiko..gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr