search-button
cross-out

Δείτε την Μαριάννα Βαρδινογιάννη ως νύφη σε μια σπάνια φωτογραφία

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της με τον σύζυγό της Βαρδή Βαρδινογιάννη
Δείτε την Μαριάννα Βαρδινογιάννη ως νύφη σε μια σπάνια φωτογραφία

Τον περασμένο Νοέμβριο είχε παραχωρήσει μια σπάνια συνέντευξη στη Μαρία Λεμονιά και τον ιστότοπο newsmoney.

Στην εν λόγω εξομολόγηση, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη είχε μιλήσει για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Βαρδή Βαρδινογιάννη αλλά και για τα πέντε παιδιά καθώς και τα εγγόνια τους.

«Γνώρισα τον σύζυγό μου, Βαρδή σε πολύ νεαρή ηλικία. Εγώ ήμουν ακόμα μαθήτρια και εκείνος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Παντρευτήκαμε μερικά χρόνια αργότερα, όμως από την πρώτη στιγμή νιώσαμε και οι δύο πως ο δρόμος της ζωής μας θα ήταν κοινός. Ξεκινήσαμε την οικογένειά μας σε ένα μικρό διαμέρισμα. Φυσικά τότε δεν μπορούσα να φανταστώ τα όσα θα ακολουθούσαν, που άλλαξαν μεν την εικόνα της ζωής μας, αλλά ποτέ την ουσία της: το μεγάλωμα των πέντε παιδιών μας, και με τους δυο μας πάντα δίπλα τους, η εξορία του Βαρδή στην Αμοργό κατά την περίοδο της δικτατορίας. Αμέτρητες στιγμές όμορφες αλλά και στιγμές δύσκολες, όπως άλλωστε στη ζωή κάθε ανθρώπου. Στιγμές όμως που έκαναν την αγάπη μας ακόμα πιο ουσιαστική κι εμάς δυνατότερους ανθρώπους, μοναδικά δεμένους» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Δείτε τη φωτογραφία από το γάμο της με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη

Σπάνια φωτογραφία της Μαριάννας Βαρδινογιάννη - Δείτε την ντυμένη νύφη!

Στις 6 Ιουνίου 2023 η Μαριάννα Βαρδινογιάννη εμφανίστηκε για τελευταία φορά δημόσια με τον σύζυγό της στην εκδήλωση της οργάνωσης The Hellenic Initiative, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία πέθανε σε ηλικία 80 ετών, είχε φτάσει στον χώρο της εκδήλωσης στο πλευρό του συζύγου της, Βαρδή Βαρδινογιάννη, ο οποίος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για τις εικόνες από τη μακρόχρονη κοινή τους διαδρομή, οι οποίες προβάλλονταν στη γιγαντοοθόνη.

Οι καλεσμένοι έσπευσαν να χαιρετήσουν το ζευγάρι, ενώ η Μαριάννα Λάτση γονάτισε μπροστά στην πρόεδρο του συλλόγου Ελπίδα και είχε μαζί της μια σύντομη συνομιλία.

«Η Μαριάννα και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης είναι το καλύτερο δώρο στον Ελληνισμό» είπε ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Τζων Κουδούνης, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της THI, ο οποίος παρέδωσε στον επιχειρηματία την τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στις επιχειρήσεις και το πλούσιο φιλανθρωπικό του έργο.

«Μοιραζόμαστε το ίδιο DNA και το ίδιο όραμα. Η Μαριάννα και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές του Ελληνισμού σε όλον τον κόσμο», είχε επισημάνει ο Τζων Κουδούνης.

Την επόμενη ημέρα, στις 7 Ιουνίου η Μαριάννα Βαρδινογιάννη έδωσε το παρόν μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην τελετή αφής της φλόγας για τους αγώνες Special Olympics Βερολίνο 2023 επίσης στο Ζαππειο και στη συνέχεια δεν εμφανίστηκε ξανά δημόσια καθώς η υγεία της είχε επιβαρυνθεί.

«Με μεγάλη συγκίνηση, και παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ανάψαμε όλοι μαζί την φλόγα των Special Olympics που ξεκινούν το ταξίδι τους για το Βερολίνο! Το χαμόγελο, η δύναμη, το πείσμα και η περηφάνια στα πρόσωπα των αθλητών που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση είναι το πιο πολύτιμο μάθημα ζωής. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι κάθε επιτυχία στη διοργάνωση και στους αθλητές μας!» έγραψε τότε η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Η τελευταία εμφάνιση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στο πλευρό του συζύγου της, Βαρδή!

Η τελευταία εμφάνιση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στο πλευρό του συζύγου της, Βαρδή!

Η τελευταία εμφάνιση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στο πλευρό του συζύγου της, Βαρδή!

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία εμφάνιση της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη στο πλευρό του συζύγου της

Η τελευταία εμφάνιση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στο πλευρό του συζύγου της, Βαρδή!

Η τελευταία εμφάνιση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στο πλευρό του συζύγου της, Βαρδή!

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr