search-button
cross-out

«Δεν άντεξα…» Λύγισε ο δικηγόρος του πατέρα των παιδιών που τα βίαζε ο σύντροφος της μητέρας τους

Τι είπε ο Γιώργος Κοκοσάλης για το βίντεο που κατέγραψε ο 14χρονος και έδειχνε τον βιασμό του
«Δεν άντεξα…» Λύγισε ο δικηγόρος του πατέρα των παιδιών που τα βίαζε ο σύντροφος της μητέρας τους

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας του 52χρονου συριακής καταγωγής που συνελήφθη για τον βιασμό των παιδιών της συντρόφου του στη Μεσσαρά της Κρήτης, ο πατέρας των τριών αγοριών κατέθεσε δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας κατά του Καλέντ Χουσεΐν, ενώ ζητά να αναλάβει και την επιμέλειά τους.

Ο 52χρονος συλληφθείς

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει και μετέφερε ο δικηγόρος του Γιώργος Κοκοσάλης, δεν ήξερε τίποτα για το τι περνούσαν τα παιδιά του, τα οποία έμεναν με τη μητέρα τους σε άλλη περιοχή, καθώς το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και χρόνια.

Μάλιστα, το ενδεχόμενο η μητέρα να γνώριζε, ή να υποψιαζόταν τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών της από τον σύντροφό της, όπως φέρεται να έχουν δηλώσει ο 14χρονος και ο 24χρονος γιος, έχουν προκαλέσει τη συντριβή του πατέρα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει.

«Μόνο αποστροφή»

Το περιεχόμενο της δικογραφίας αυτής της φρικιαστικής υπόθεσης δημιουργεί «αποστροφή και απέχθεια», δήλωσε στο Cretalive ο Γιώργος Κοκόσαλης, ο οποίος αν και έχει δει πολλές άσχημες υποθέσεις στην καριέρα του, σε αυτή δεν άντεξε

Όπως είπε ο δικηγόρος του πατέρα των παιδιών, δεν κατάφερε να δει το βίντεο το οποίο τράβηξε ο 14χρονος και δείχνει την κακοποίησή του από τον 52χρονο μέσα στο σπίτι που διέμεναν…

«Είναι μία δικογραφία που η ανάγνωση της χρειάζεται ατσάλινο στομάχι… Προσωπικά εγώ που έχω χειριστεί υποθέσεις και υποθέσεις, δεν άντεξα… Πολύ σκληρό υλικό. Μόνο αποστροφή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Κοκόσαλης.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr