search-button
cross-out

Δεν άντεξε τον χαμό του γιου του: Νεκρός και ο πατέρας του Αποστόλη, 2ο “χτύπημα” στην οικογένεια

Ο 36χρονος λαουτιέρης από την Κρήτη, Αποστόλης Φραγκιαδάκης, έφυγε από τη ζωή, πέρυσι, με τον πατέρα του να μην μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια αυτή.
Δεν άντεξε τον χαμό του γιου του: Νεκρός και ο πατέρας του Αποστόλη, 2ο “χτύπημα” στην οικογένεια

Ειδικότερα, ο Μιχάλης Φραγκιαδάκης, ένα χρόνο μετά το θάνατο του γιου του, φάνηκε πως δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο πατέρας του 36χρονου λαουτιέρη δεν άντεξε την απώλεια του πατέρα του

Όπως αναφέρει το Συνδικάτο Οικοδομών Ηρακλείου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε: «Με μεγάλη θλίψη το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου πληροφορήθηκε το θάνατο του συναδέλφου μας Φραγκιαδάκη Μιχάλη, ένα χρόνο μετά την απώλεια του αγαπημένου του γιου Αποστόλη, γνωστού λαουτιέρη.

Τα λόγια είναι φτωχά, κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια”.

Ο 36χρονος λαουτιέρης βύθισε στο πένθος τον πατέρα του με τον θάνατό του

Ο λαουτιέρης από τις Γωνιές Μαλεβιζίου Ηρακλείου άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στα δύο του παιδιά και τη σύζυγό του, Ανδριάννα, από ανακοπή καρδιάς.

Μάλιστα, εκείνη τη μοιραία μέρα, ο άτυχος λαουτιέρης ετοιμαζόταν να πάει σε κηδεία, στις Σίσες.

Συγγενείς και φίλοι τον είχαν αποχαιρετίσει με μαντινάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζοντας «Νά’ ξερα, Θεέ μου, αν εκειά πού’ χεις τσοι ποθαμένους… Έχεις και τόπο ξέχωρο για τσ’ αδικοχαμένους…».

Πέθανε ο πατέρας του 36χρονου λαουτιέρη

enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr