search-button
cross-out

“Δεν ήθελα να σκοτώσω τα παιδιά μου”- Δεν έπεισε η απολογία του 62χρονου και προφυλακίστηκε

«Το έκανα μόνο για να φοβίσω τη γυναίκα μου με την οποία είχαμε διαφορές», είπε ο απόστρατος
“Δεν ήθελα να σκοτώσω τα παιδιά μου”- Δεν έπεισε η απολογία του  62χρονου και προφυλακίστηκε

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 62χρονος απόστρατος που κλειδώθηκε με τα 2,5 ετών δίδυμα παιδιά του σε αυτοκίνητο στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης και άνοιξε μία φιάλη υγραερίου.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να επιχείρησε να προκαλέσει κακό τόσο στα ανήλικα όσο και στον εαυτό του.

Στη διάρκεια της απολογίας του, ο 62χρονος αποστρατος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι δεν ήθελε να στερήσει τη ζωή των παιδιών του, αλλά το έκανε για να φοβίσει τη μητέρα τους, με την οποία έχει διαφορές. «Δεν ήθελα να σκοτώσω τα παιδιά μου. Έστησα ένα σκηνικό για να εκφοβίσω τη γυναίκα μου. Η διαρροή αερίου ήταν ελεγχόμενη. Είχα τις αισθήσεις μου μέχρι τέλους. Αυτό λέει και η μάνα των παιδιών» ανέφερε μεταξύ άλλων στην απολογία του, προσθέτοντας πως «δεν άνοιξα την πορτα  γιατί ήθελα να διαμαρτυρηθώ με αυτόν τον τρόπο».

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως προφυλακίστηκε.

Στον ανακριτή ο 62χρονος που κλειδώθηκε με τα παιδιά του στο αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου 2
Στον ανακριτή ο 62χρονος που κλειδώθηκε με τα παιδιά του στο αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου

Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους, σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου κατ’ εξακολούθηση, απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου και παράνομη οπλοφορία.

62xronos-1
62xronos-2

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr