search-button
cross-out

«Δεν καταφέραμε, δεν προλάβαμε να σώσουμε την μητέρα μας» – Η μαρτυρία «γροθιά στο στομάχι» από την κόρη για την δολοφονημένη Γεωργία

Όσα είπε
«Δεν καταφέραμε, δεν προλάβαμε να σώσουμε την μητέρα μας» – Η μαρτυρία «γροθιά στο στομάχι» από την  κόρη για την δολοφονημένη Γεωργία

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου θα συνεχιστεί στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων η δίκη του 60χρονου κτηνοτρόφου για τη δολοφονία της συζύγου του στο Ρέθυμνο το 2022. Η 37χρονη κόρη του ζευγαρίου συγκλόνισε με την κατάθεσή της ενώ χθες πρώτη μέρα εκδίκασης της υπόθεσης, κατέθεσαν ακόμα δύο από τους τρεις γιους του ζευγαρίου και ο αστυνομικός της ασφάλειας στον οποίο παραδόθηκε ο δράστης.

Σε δήλωσή της στο zarpanews.gr η κόρη του ζευγαρίου, η οποία παρίσταται για την υποστήριξη της κατηγορίας, ζήτησε δικαιοσύνη για τη μαμά της, με την επιβολή της μέγισης ποινής για τον δράστη και χωρίς κανένα ελλαφρυντικό.

Σε δήλωσή της η κόρη της 56χρονης έκανε λόγο για μια «οι γυναικοκτονίες δεν είναι απλά εγκλήματα του ποινικού κώδικα, είναι εγκλήματα τα οποία ενέχουν μια κοινωνική παθογένεια. Και στην αντιμετώπισή της είμαστε υπεύθυνοι όλοι μας, όποιον ρόλο και αν έχουμε αυτήν την κοινωνία. (…) Εμείς τις ευθύνες μας τις ξέρουμε πολύ καλά, δεν καταφέραμε, δεν προλάβαμε να σώσουμε τη μητέρα μας. Είμαστε όμως εδώ να πούμε την αλήθεια και αν αυτή την αλήθεια βοηθήσει έστω και μία γυναίκα να σωθεί, αυτό θα είναι μια γαλήνη για  την  ψύχη της μάνας μας, για τις ψυχές όλων αυτών των αθώων γυναικών που χάθηκαν τόσο άδικα.» τόνισε.

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr