search-button
cross-out

Δίκη Γλυκά Νερά: «Aγαπούσα και αγαπώ την Καρολάϊν! Αυτό δεν θα αλλάξει…» είπε ο Μπάμπης

Δίκη Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε την πρώτη τοποθέτησή του στη δίκη για τη δολοφονία
Δίκη Γλυκά Νερά: «Aγαπούσα και αγαπώ την  Καρολάϊν! Αυτό δεν θα αλλάξει…» είπε ο Μπάμπης

Με διάλογο που είχε η πρόεδρος του δικαστηρίου με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία από τον ίδιο της συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να βλάψει τη σύζυγό του προσθέτοντας ότι δεν υπήρχε καμία προμελέτη από τον ίδιο για το έγκλημα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Στην έναρξη της δίκης η πρόεδρος επισήμανε πως είναι πολύ δύσκολο να εξασφαλιστούν δικάσιμοι για την υπόθεση καθώς νομικός εκπρόσωπος φιλοζωικού σωματείου δήλωσε κώλυμα για την συνεδρίαση της προσεχούς Πέμπτης.

«Γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου να βρεθεί αίθουσα, δεν είναι δυνατόν να κάνουμε δεκτό το αίτημα, σε αυτό το κτίριο γίνονται όλες οι μεγάλες δίκες για τις υποθέσεις που το τελευταίο διάστημα απασχόλησαν την κοινή γνώμη» τόνισε η πρόεδρος.

Ο διάλογος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την πρόεδρο του δικαστηρίου

Πρόεδρος: Αποδέχεστε η όχι τις κατηγορίες;

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ποτέ δεν είχα σκοπό να βλάψω τη σύζυγό μου. Την αγαπούσα και την αγαπώ. Αυτό δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει ποτέ από τη μέρα που τη γνώρισα.

Προεδρος: Έχετε πει ότι τελούσατε εν βρασμώ;

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αυτός είναι ο ισχυρισμός μου δεν υπήρχε προμελέτη κανένας όφελος η κέρδος από εμένα από αυτή την πράξη.

Με ισχυρή συνοδεία στο δικαστήριο

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος οδηγήθηκε στο δικαστήριο λίγο μετά τις 8:30 το πρωί της Τρίτης καθώς ξεκινά ουσιαστικά η δίκη για τη δολοφονία από τον ίδιο της συζύγου του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr