search-button
cross-out

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Τον κατέγραψα που αυτοϊκανοποιούνταν – Με βιάζει ακόμη και σήμερα»

Η ανατριχιαστική περιγραφή της καταγγέλλουσας
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Τον κατέγραψα που αυτοϊκανοποιούνταν – Με βιάζει ακόμη και σήμερα»

Συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, με την δεύτερη καταγγέλλουσας που υποστηρίζει πως ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αποπειράθηκε να την βιάσει το 2010 στο θέατρο Μουσούρη.

Η καταγγέλλουσα υποστηρίζει πως χθες διέκοπτε την κατάθεση της καθώς πάθαινε κρίσεις πανικού. Η κατάθεσή της σοκάρει:

«Εκείνη στιγμή αισθάνθηκα το γεννητικό του όργανο να με ακουμπάει. Αισθανόμουν ότι ήταν σε στύση. Η πάλη δεν σταμάτησε ούτε μία στιγμή. Κατάφερα να κουνιέμαι και αυτό φάνηκε ότι τον δυσκόλεψε. Όπως με είχε πιάσει από πίσω κατάφερε να με γυρίσει μπροστά και πήγα στην πόρτα, ανέβασα κολάν και είδα ότι η πόρτα είναι κλειδωμένη.

Φώναζα  “ααα” και χτυπούσα την πόρτα. Εκείνος μου είπε ατάραχος και ξενερωμένος “μη φωνάζεις τσάμπα δεν είναι κανένας στο θέατρο”. Άρχισα να κοπανάω την πόρτα και με τα χέρια και τα πόδια. Μου είπε αν περάσεις αυτήν την πόρτα “θα σε καταστρέψω, θα με βρεις μπροστά σου”. Έλεγα συνέχεια θέλω να φύγω. Πράγματι έφερε το κλειδί, ξεκλείδωσε και έφυγα» είπε η μάρτυρας.

Τα χυδαία μηνύματα
Η μάρτυρας μετά τα όσα υποστηρίζει ότι συνέβησαν, βρέθηκε με φιλικό της πρόσωπο: «Δεν ήμουν σε καλή κατάσταση, ήμουν χάλια, πολύ ταραγμένη. Της εξιστόρησα γεγονότα. Ούτε μία στιγμή δεν σκεφτήκαμε να πάμε να το πούμε. Ήταν κάτι που δεν ξέραμε να το διαχειριστούμε .Ήρθε στο κινητό μου ένα μήνυμα που μου έλεγε “την επόμενη φορά δε θα σε αφήσω”. Μου έλεγε τη πράξη ήθελε να μου κάνει και τι εγώ. Ερωτικού περιεχομένου, χυδαίου. Και η φίλη μου όταν το διάβασε, τα έχασε. Δεν πίστευα ότι θα μου έστελνε ένα τέτοιο μήνυμα αφού είχε προηγηθεί όλο αυτό» είπε η καταγγέλλουσα.

«Τον κατέγραψα που αυτοϊκανοποιούνταν»
«Έλεγα θα το σβήσεις από το μυαλό σου και όλα καλά. Μου έστελνε για μεγάλο διάστημα μηνύματα και με έπαιρνε τηλέφωνο και από άγνωστα νούμερα. Μου έλεγε “θα έρθω εκεί”. Στα τηλέφωνα μου έλεγε τι θέλει να του λέω και αυτός να αυτοϊκανοποιείται. Τον εκλιπαρούσα να μην με ξαναπάρει τηλέφωνο. Μία ημέρα βρισκόμουν στο σπίτι της μητέρας μου και με είχε πάρει. Χρησιμοποιούσε και μία φωνή αηδιαστική και τον κατέγραψα που αυτοϊκανοποιούνταν. Όλα τα άλλα τα έσβησα, ήταν το μόνο που κράτησα. Δυστυχώς καταστράφηκε, δεν ανασύρεται από το κινητό» ανέφερε η μάρτυρας.

«Μου έβαζε επαγγελματικά εμπόδια»
«Πήγα σε ένα κάστινγκ στο mega για τη σειρά «Κλεμμένα όνειρα». Είχα περάσει από όλα τα στάδια. Μου λένε σε θέλουμε για το ρόλο της Μαρίας, θα σε πάρουμε για το fitting των ρούχων. Εκείνη την περίοδο ήμουν βοηθός σκηνοθέτη σε μια παράσταση και έμαθα από ηθοποιό που συμμετείχε στη σειρά ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα! Πήρα να μάθω και μου είπαν πως έγινε κάποιο λάθος κι δε θα είμαι στη σειρά. Λέω συμβαίνουν αυτά, δεν πήγε κάπου το μυαλό μου. Μετά με πήραν για την σειρά «Βασιλιάδες» πάλι στο Mega. Ο ανιψιός μου είχε πάρει το ρόλο του γιου του Κώστα Κόκλα και έψαχναν την αδελφή του. Ήταν όλοι υποστηρικτικοί επειδή είχαμε καλή επαφή, μοιάζαμε φυσιογνωμικά, θα μπορούσα να τον πηγαίνω στα γυρίσματα, υπήρχε ένα θετικό πακέτο. Περίμεναν την απάντηση του καναλιού. Με πήρε ο βοηθός σκηνοθέτη και μου λέει διάλεξαν άλλη κοπέλα. Ρώτησα αν διάλεξαν απλώς άλλη ή αν δεν ήθελαν εμένα. “Σε προτείναμε και για άλλο ρόλο μικρό και πάλι μας είπαν όχι” μου είπαν στο τηλέφωνο» ανέφερε η καταγγέλλουσα.

«Μπαμπά δεν είμαι καλά»
Η γυναίκα υποστηρίζει πως όσα περιγράφει την συγκλόνισαν και της δημιούργησαν τραύματα σε βαθμό που θέλησε να χωρίσει με τον σύντροφό της. «Άλλαξε η ζωή μου εντελώς. Μου ήταν αδύνατον να έχω ερωτικές επαφές μαζί του, δεν μπορούσα να το εξηγήσω. Του είπα ψέματα, πως τον έβλεπαν σαν φίλο. Του ζήτησα να χωρίσουμε ύστερα από αρκετές ημέρες… Έπρεπε να δικαιολογήσω για ποιο λόγο χωρίζω άνθρωπο που αγαπούσα πάρα πολύ. Ήμασταν οικογένεια και αυτό το διέλυσα διότι δεν μπορούσα να πω αλήθεια.

Του είπα μπαμπά “δεν αισθάνομαι καλά” και μου είπε ότι αυτό που παθαίνω είναι διαταραχές πανικού. Έλεγα μάλλον δεν είμαι καλή ηθοποιός και δεν με πήρε στην παράσταση και στο σήριαλ. Έλεγα ότι έχω απογοητευτεί από αυτό. Πήρα αντικαταθλιπτικά χάπια. Με πείραζε πολύ αυτό. Συνάντησα και τον ψυχίατρο, αλλά τον απέφευγα πολλές φορές μήπως καταλάβει τι μου έχει συμβεί» ανέφερε η γυναίκα.

Το τηλέφωνο μετά από ένα χρόνο
«Μετά από ένα χρόνο, σχεδόν, με πήρε τηλέφωνο. Ήμουν με ένα φίλο μου. Χτύπησε τηλέφωνο μου από απόκρυψη το σήκωσα. Έπεσα από τα σύννεφα. Μου είπε με αυτή τη χαμηλή φωνή, μπάσα, “είδες παρακολουθώ τι κάνεις και ο λόγος μου μετράει, αν αλλάξεις γνώμη…”

Με έπιασε πανικός. Ο φίλος μου ρωτούσε τι έγινε. Του είπα είναι πολύ &&&%^* ο Πέτρος Φιλιππίδης, του αποκάλυψα τι είχε γίνει και είδε και ένα μήνυμα που ήρθε στο κινητό μου, αντίστοιχα χυδαίο. Νόμιζα ότι αυτός ο εφιάλτης θα συνεχιστεί. Ευτυχώς δεν συνεχίστηκε» είπε.

«Με βιάζει ξανά»
Η καταγγέλλουσα ανέφερε ακόμη: «Όλο αυτό το διάστημα ακούω αυτά που λένε οι άνθρωποι που εργάζονται για την υπεράσπιση του και όσα είπε εκείνος στα υπομνήματα του. Αυτά με έχουν πειράξει περισσότερο, ότι του ρίχτηκα και συνουσιάστηκα μαζί του για ένα ρόλο. Με προσβάλλει και με βιάζει ξανά. Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συνεργαστεί να πει τέτοιο πράγμα. Με θίγει αφάνταστα ότι υποστηρίζει πως φέρομαι κατά αυτόν τον τρόπο. Θα κατέστρεφα τη ζωή μου εδώ και κι ένα χρόνο για να τον εκδικηθώ για ένα ρολάκι. Τώρα έχω αλλά μυαλά από τα μυαλά που είχα τότε. Θέλω να γίνει παράδειγμα προς αποφυγήν για τον επόμενο κακοποιητή. Δεν πρέπει να ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σε υποχρεώνει να πρέπει να ενδώσεις για να προχωρήσεις» είπε συγκεκριμένα.

Εισαγγελέας: Μεγαλώσατε σε ένα υγιές οικογενειακό περιβάλλον καταλαβαίνω από αυτά που είπατε. Σας συμβαίνει αυτό το περιστατικό στα 27. Φαντάζομαι δεν μπορεί να συμβεί κάτι χειρότερο. Ο πατέρας σας είναι γιατρός. Συμβαίνει κάτι τόσο σοβαρό και δεν τους το είπατε. Σε ανθρώπους που είχατε τόσο ζέστη σχέση;

Μάρτυρας: Ήταν ένα συμβάν τόσο τρομακτικό, δεν ήθελα να τους το φορτώσω. Θεωρούσα ότι θα τους επιβαρύνω. Στον συγκεκριμένο άνθρωπο έφτασα μέσω του πατέρα μου. Θα έλεγε «που το έστειλα το παιδί μου!». Η μητέρα μου είναι πολύ ενοχική. Φοβήθηκα ότι θα κατηγορήσουν τον εαυτό τους οτι δεν με προστάτευσαν. Επίσης φοβόμουν την αντίδραση του πατέρα μου.

Εισαγγελέας: Δηλαδή;

Μάρτυρας: Μήπως τον δείρει, μήπως πάει στο θέατρο για φασαρία; Μήπως πάει στην αστυνομια; Φοβόμουν μη γίνει θέμα από τους γονείς μου και μετά θεωρούσα οτι οι άλλοι δε θα με πίστευαν.

Εισαγγελέας: Ποτέ το έμαθε η οικογένεια σας;

Μάρτυρας: Τώρα το έμαθε που έκανα την καταγγελία.

Εισαγγελέας: Στον ψυχίατρο γιατί δεν το αναφέρατε;

Μάρτυρας: Έχετε δίκιο, αλλά το μυαλό μου δεν σκεφτόταν καθαρά. Αν σκεφτόταν καθαρά θα έπρεπε να παω κατευθείαν στον ιατροδικαστή. Οτιδήποτε πίστευα οτι μπορεί να οδηγήσει στο να μαθευτεί, με τρόμαζε.

Εισαγγελέας: Πως πήρατε απόφαση για την καταγγελία;

Μάρτυρας: Αισθανόμουν δειλή. Όταν ξεκίνησε αυτό με τη Μπεκατωρου, ακολούθησε αυτή για τον Κιμούλη όχι σεξουαλικού περιεχόμενου. Υπήρχε η αίσθηση ότι θα βγουν κι αλλά. Όσοι γνώριζαν για εμένα, άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνο και να μου λένε να μιλήσω. Ο σύζυγος μου με παρακίνησε. Εγώ δεν είχα ιδέα τι αδίκημα είναι αυτό, ούτε τα χρόνια που έχουν περάσει. Κάποια στιγμή είδα ότι μίλησαν οι τρεις επώνυμες κύριες Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη, Αναστασοπούλου. Αυτό μου έδωσε δύναμη. Εγώ δε θέλω να διαπομπεύσω κανένα. Να μη ξαναγίνουν τέτοια πράγματα θέλω.

Ένορκος: Στο τηλέφωνο τι σας έλεγε;

Μάρτυρας: Μου έλεγε να του λέω πράγματα.

Ένορκος: Εσείς τα λέγατε;

Μάρτυρας: Όταν με εξανάγκαζε έλεγα «ναι».

Ένορκος: Ήταν μακριά…

Μάρτυρας: Μου έλεγε ότι θα έρθει εκεί που ήμουν. Εμένα με φόβιζε αυτό.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr