search-button
cross-out

Δίκη προπονητή ιστιοπλοΐας: Έφτασε η ώρα της απολογίας

Ο 39χρονος έχει αρνηθεί κατηγορηματικά ότι βίασε την αθλήτρια του
Δίκη προπονητή ιστιοπλοΐας: Έφτασε η ώρα της απολογίας

Η ώρα της απολογίας για τον προπονητή ιστιοπλοΐας που κατηγορείται ότι βίασε αθλήτρια του σε ηλικία 12 ετών έφτασε. Η ακροαματική διαδικασία μπαίνει στην τελική της ευθεία με τον κατηγορούμενο, ο οποίος παραμένει προσωρινά κρατούμενος από τον Ιανουάριο του 2021, να καλείται σήμερα να δώσει τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την κρίσιμη περίοδο.

Από την πρώτη στιγμή ο 39χρονος έχει αρνηθεί κατηγορηματικά ότι βίασε την αθλήτρια του. «Δεν τη βίασα, το αρνούμαι κατηγορηματικά. Την αγαπάω ακόμα. Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ, πρέπει να τιμωρηθώ για αυτό που έγινε» φέρεται να είχε πει στην αρμόδια ανακρίτρια λίγο πριν πάρει το δρόμο για τη φυλακή. Η οικογένεια του, καταθέτοντας στο δικαστήριο, διατύπωσε την θέση ότι οι γονείς της κοπέλας γνώριζαν για την σχέση της μαζί του. «Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να τιμωρηθεί έκανε χυδαιότητες και ανωμαλίες σε ένα παιδί 12 ετών. Εκμεταλλεύτηκε την κόρη μου. Εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που του δείξαμε» επέμεινε η μητέρα της αθλήτριας.

Η υπεράσπιση έδωσε «μάχη» για να αποδείξει ότι ο κατηγορούμενος δεν έχει διαπράξει το αδίκημα του βιασμού καθώς για να στοιχειοθετηθεί πρέπει να αποδειχθεί ότι σε βάρος της αθλήτριας ασκήθηκε παράνομη βία. Όσο για τα άλλα δύο κακουργήματα που αντιμετωπίζει, της αποπλάνησης και της κατάχρησης ανήλικης σε ασέλγεια, ο 39χρονος έχει ομολογήσει πως τα διέπραξε.

Η απολογία του κατηγορούμενου έρχεται μετά την συμπληρωματική απολογία της νεαρής αθλήτριας η οποία κλήθηκε να απαντήσει σε διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά με το σκέλος της καταγγελίας της που αφορά στο βιασμό. Η 21χρονη κατέθεσε και πάλι κεκλεισμένων των θυρών για περισσότερο από δυο ώρες και βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα ξέσπασε σε λυγμούς με την οικογένεια και τους φίλους της, που βρίσκονται στο δικαστήριο, να σπεύδουν να την παρηγορήσουν.

Μετά την απολογία του κατηγορούμενου θα ακολουθήσει η εισαγγελική πρόταση.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr