search-button
cross-out

Δικηγόρος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Έχει μετανιώσει» – Πώς εξήγησε την πολύωρη απολογία του

Στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αναφέρθηκε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και προσπαθώντας να εξηγήσει όλα όσα είπε ο καθ’ομολογίαν δράστης της δολοφονίας Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.
Δικηγόρος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Έχει μετανιώσει» – Πώς εξήγησε την πολύωρη απολογία του

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης σημείωσε πως η στάση και η γραμμή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δεν άλλαξε σε επίπεδο υπεράσπισης. Τόνισε πως ο κατηγορούμενος κατά την πολύωρη απολογία του προσπάθησε να αναδείξει τα γεγονότα εκείνης της ημέρας ώστε να φανεί η ψυχολογική του κατάσταση την ώρα της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Μάλιστα έσπευσε να επισημάνει πως «ένα έγκλημα που έγινε εν βρασμώ ψυχής μπορεί να έχει διαφορετική ποινική μεταχείριση».

Παράλληλα, σχολίασε και τις αναφορές για επιθετική συμπεριφορά που είχε η Καρολάιν σύμφωνα με το ημερολόγιο που βρέθηκε λέγοντας πως η ίδια το γράφει και είναι κάτι που δεν ανέδειξε ο πελάτης του.

Σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πιλότος, ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε πως είναι απόλυτα μετανιωμένος: «Το λέει καθημερινά ότι έχει μετανιώσει και προσπαθεί με όποιο τρόπο να σώσει ότι είναι δυνατό από αυτή την κατάσταση».

«Η τιμωρία του είναι δεδομένη το είπε και ο ίδιος, το ζήτημα είναι αν το δικαστήριο θα κρίνει την ψυχική του κατάσταση κι αν θα μπορεί να αξιολογήσει τον χαρακτήρα του. Έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει και θα πληρώσει», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr