search-button
cross-out

Δικηγόρος Πισπιρίγκου:Το κλειδωμένο mail είναι του Μάνου, θα συζητήσω για τα πειραγμένα τηλεφωνήματα

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου έδωσε απαντήσεις μετά τις αποκαλύψεις για την πελάτισσά του
Δικηγόρος Πισπιρίγκου:Το κλειδωμένο mail είναι του Μάνου, θα συζητήσω για τα πειραγμένα τηλεφωνήματα

Απαντήσεις για τα νέα στοιχεία και τις αποκαλύψεις που αφορούν τη Ρούλα Πισπιρίγκου την 33χρονη που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, έδωσε ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Αρχικά ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ρωτήθηκε στον ΑΝΤ1 για την πληροφορία ότι η 33χρονη αρνείται να δώσει στις αρχές του κωδικούς ενός mail υποστηρίζοντας ότι το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για το οποίο γίνεται λόγος ανήκει στον Μάνο Δασκαλάκη και δεν έχουν τους κωδικούς. Αντίθετα, υποστήριξε ότι ο κωδικός για το mail της 33χρονης έχει δοθεί στις Αρχές από την πρώτη ημέρα.

«Εφόσον βγήκαν στην επιφάνεια αποτελέσματα έρευνας από τον συγκεκριμένο λογαριασμό, υποθέτω δεν είναι κλειδωμένος» συμπλήρωσε ο κ. Παπαδόπουλος αναφέροντας πως δεν έχει γνώση για τις πληροφορίες που λένε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κρύψει αναζητήσεις στο διαδίκτυο και ότι έψαχνε για ουσίες.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ρωτήθηκε και για το τηλεφώνημα που έγινε σε δημοσιογράφο με αλλαγμένη φωνή και στο οποίο είχε ειπωθεί να ψάξουν τον Μάνο Δασκαλάκη για τον χαμό των παιδιών και απάντησε ότι «αναμένω το επόμενο επισκεπτήριο για να συζητήσω το θέμα» κάνοντας λόγο για μια υποθετική συζήτηση «καθώς δεν ξέρουμε αν το έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου».

Όσον αφορά το πότε θα κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι καταθέτουν γιατροί και εστιάζουν στα αναπάντητα ερωτήματα που υπάρχουν ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε πως δεν έχει εικόνα για το ενδεχόμενο να υπάρχει εμπλοκή τρίτων στην υπόθεση των παιδιών προσθέτοντας ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου του απάντησε ότι δεν έχει κάποια υπόνοια για το ενδεχόμενο εμπλοκής του συζύγου της.

Πηγή:newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr