search-button
cross-out

Διοικητής ΠΑΓΝΗ: Η κατάσταση της άτυχης Γλυκερίας ήταν μη αναστρέψιμη

Συγκινημένος ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ αναφέρθηκε στον θάνατο της 44χρονης που παρουσίασε βαριές παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό της
Διοικητής ΠΑΓΝΗ: Η κατάσταση της άτυχης Γλυκερίας ήταν μη αναστρέψιμη

Στον θάνατο της 44χρονης Γλυκερίας, της γυναίκας από το Αμάρι που πέθανε από θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού αναφέρθηκε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης. Συγκινημένος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 εξήγησε πως η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη.

“Οι ελπίδες να επανέλθει η εγκεφαλική λειτουργία ήταν ελάχιστες”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαλκιαδάκης και συνέχισε: “Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Πρόκειται για το μοναδικό περιστατικό θανάτου στη χώρα μας, μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού”.

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ εξέφρασε τα συλλυπητήρια του νοσηλευτικού ιδρύματος στην οικογένεια της άτυχης γυναίκας ενώ ερωτηθείς σχετικά σημείωσε πως η αντίδραση και η πίκρα που αισθάνεται ο σύζυγός της αδικοχαμένης Γλυκερίας είναι δικαιολογημένη.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωσή του ο σύζυγός της 44χρονης αναφέρεται στην απώλεια της συζύγου του με συγκίνηση, οργή αλλά και θυμό, επισημαίνοντας ότι η πολιτεία “θα έπρεπε να έχει επιδείξει θάρρος διακόπτοντας την χορήγηση του συγκεκριμένου εμβολίου σε ηλικίες κάτω των 50 ετών και δη σε γυναίκες”.

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr