search-button
cross-out

Διπλή τραγωδία στην Κρήτη: Δεν άντεξε τον χαμό του 27χρονου γείτονα του πρώην αστυνομικός

Έφυγε από τη ζωή του βράδυ της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου, ο ανθοπώλης των Καπαριανών και πρώην αστυνομικός, Αντώνης Κουτσάκης, σε ηλικία 65 ετών.
Διπλή τραγωδία στην Κρήτη: Δεν άντεξε τον χαμό του 27χρονου  γείτονα του πρώην αστυνομικός

Σύμφωνα με το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, ο 65χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ωστόσο ο θάνατος του 27χρονου αγαπημένου του γείτονα, Γιώργου Παπαδάκη, πριν από δύο ημέρες, φαίνεται πως επιβάρυνε την κατάσταση της υγείας του.

Ο Αντώνης Κουτσάκης ήταν πατέρας δυο παιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από 4 ημέρες, έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο 27χρονος Γιώργος Παπαδάκης, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον δρόμο από Πιτσίδια προς Μάταλα.

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο 27χρονο στον Ιερό Ναό του Αγίου Μύρωνα στα Καπαριανά, όπου διατηρούσε την επιχείρησή του.

Το χρονικό του τροχαίου

Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου  όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο τουρίστες , έκοψε το δρόμο στη μηχανή με αποτέλεσμα αυτή να καρφωθεί πάνω στo IX, με τον άτυχο οδηγό της να εκσφενδονίζεται σε μεγάλη απόσταση.

Στο σημείο,έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε και μετέφερε τους τραυματίες στο κέντρο υγείας Μοιρών. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ο οδηγός της μηχανής έχασε την ζωή του.

neakriti.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr