search-button
cross-out

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Άλκη συγγνώμη» – Το μήνυμα που ραγίζει καρδιές

Η Θεσσαλονίκη και γενικότερα ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί για τον χαμό του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, Άλκη, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Χαριλάου.
Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Άλκη συγγνώμη» – Το μήνυμα που ραγίζει καρδιές

Τα μηνύματα στα σκαλιά της πολυκατοικίας, εκεί όπου ο 19χρονος, Άλκης δολοφονήθηκε, συγκλονίζουν. Δεν είναι λίγοι αυτοί έσπευσαν στο σημείο για να αφήσουν ένα γράμμα, ένα λουλούδι, ένα κασκόλ ή μια μπλούζα της ομάδας τους.

«Αντίο Άλκη, συγγνώμη», γράφει ένα σημείωμα, στο οποίο υπάρχει ζωγραφισμένη η φανέλα του Άρη, της ομάδας που υποστήριζε ο 19χρονος.

«Δεν γυρνάς πίσω. Δεν ξαναπατάω γήπεδο. Τους σιχάθηκα. Σιχαθείτε τους και αγαπήστε τις ιδέες σας, όχι τα γούστα τους», γράφει ένα άλλο σημείωμα που άφησε φίλος του ΠΑΟΚ στο σχολείο που βρίσκεται απέναντι από το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος στη Θεσσαλονίκη.

«Δολοφονήθηκε άνανδρα, γιατί απάντησε το αυτονόητο. Να μην ξεχαστεί ποτέ η μνήμη του. Καλό ταξίδι, Παλίκαρε» γράφει άλλο σημείωμα, ενώ πολλά είναι και τα κασκόλ ομάδων της Θεσσαλονίκης που βρίσκονται στο σημείο.

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr