search-button
cross-out

Δολοφονία 22χρονης στο Μαρούσι: Η ανατριχιαστική κατάθεση της 17χρονης – Κάθε απόγευμα η Μάγια, η οποία ήταν φοιτήτρια Γερμανικής Φιλολογίας, ερχόταν στο σπίτι μου…

Πώς έγινε το φονικό
Δολοφονία 22χρονης στο Μαρούσι: Η ανατριχιαστική κατάθεση της 17χρονης – Κάθε απόγευμα η Μάγια, η οποία ήταν φοιτήτρια Γερμανικής Φιλολογίας, ερχόταν στο σπίτι μου…

Το απόγευμα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου στο Μαρούσι, εντοπίστηκε νεκρή μια 22χρονη.

Στην απολογία της η 17χρονη, η οποία δολοφόνησε την 22χρονη, εξήγησε στις Αρχές πως η πρώτη επαφή έγινε μέσω εφαρμογής γνωριμιών.

«Τη Μάγια τη γνώρισα μέσω της εφαρμογής tinder το φθινόπωρο του 2021. Την άνοιξη του 2022 οι σχέσεις μας μετατράπηκαν σε ερωτικές. Συναντιόμασταν στο Δάσος Συγγρού στο Μαρούσι και σε εγκαταλελειμμένα σπίτια. Στα μέσα του Ιουνίου έφερα τη Μάγια για να γνωρίσει τους γονείς μου, ως φίλη μου στην αρχή».

«Κάθε απόγευμα η Μάγια, η οποία ήταν φοιτήτρια Γερμανικής Φιλολογίας, ερχόταν στο σπίτι μου είτε μετά από πρόσκλησή μου είτε απρόσκλητη, χτυπώντας το κουδούνι της οικίας μου, με αποτέλεσμα να ανησυχεί και τους δικούς μου, καθώς επεδίωκε να κλειστούμε στο δωμάτιό μου και να κάνουμε σεξ».

Όπως αναφέρει η 17χρονη στην απολογία της, η 22χρονη την έπεισε πως θα έπρεπε να προχωρήσει σε φυλομετάβαση.

«Τον Αύγουστο του 2022 η Μάγια με έπεισε ότι θα ήταν ωραίο να μοιάζω με άντρας. Αγόρασε για εμένα ανδρικά ρούχα, εσώρουχα και ανδρικά αρώματα. Ομοίως, το θύμα μου αγόραζε και μου έκανε επαλείψεις με τζελ τεστοστερόνης και προμηθευόταν διεγερτική σκόνη. H σκόνη αυτή μου προσέφερε πολλή ενέργεια και μια πιο ανδρική συμπεριφορά – επιθετικότητα. Σταδιακά αυξήθηκαν το σωματικό μου βάρος, η μυϊκή μου διάπλαση, έκοψα τα μαλλιά μου κοντά και κατέληξα να μοιάζω με αγόρι. Στον δρόμο και στα καταστήματα με αποκαλούσαν “ο νεαρός”».

Τα σκευάσματα είχαν αρχίσει να δημιουργούν αλλαγές στο σώμα της, ενώ οι γονείς της 17χρονης ανακάλυψαν πως η κόρη τους σκόπευε να ξεκινήσει επεμβάσεις.

Η ανακάλυψη αυτή τους εξαγρίωσε, με την 17χρονη να τους υπόσχεται ότι δεν θα χρησιμοποιούσε ξανά το σκεύασμα.

«Η Μάγια με έπεισε να αλλάξω με χειρουργική επέμβαση φύλο (φυλομετάβαση). Για τον σκοπό αυτό έκλεισε ραντεβού με ενδοκρινολόγο, η οποία με κατεύθυνε σε δημόσιο νοσοκομείο προκειμένου να ξεκινήσω τις επεμβάσεις. Oταν οι γονείς μου το ανακάλυψαν στο κινητό μου, εξαγριώθηκαν. Η μητέρα μου πέταξε όλα τα ανδρικά ρούχα, τα ανδρικά αρώματα και μου είπε ότι “εγώ γέννησα κορίτσι”. Οι γονείς μου με υπέβαλαν σε εξετάσεις αίματος όπου διαπίστωσαν ότι η τεστοστερόνη είχε φτάσει στο 1.500. Υποσχέθηκα ότι θα το σταματήσω, πως δεν θα χρησιμοποιήσω ξανά το σκεύασμα», δήλωσε η 17χρονη.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr