search-button
cross-out

Δολοφονία 42χρονης από τον πατέρα της στη Θεσσαλονίκη – Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Τις επόμενες μέρες, θα αποφασιστεί εάν η απολογία θα ληφθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα ή στο γραφείο του ανακριτή
Δολοφονία 42χρονης από τον πατέρα της στη Θεσσαλονίκη – Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Με τα ίδια του τα χέρια στραγγάλισε ο 69χρονος πατέρας την 42χρονη κόρη του στις Συκιές Θεσσαλονίκης, όπως προέκυψε από τη νεκροψία–νεκροτομή που διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από τον αδελφό της στη μπανιέρα του διαμερίσματος όπου διέμενε στην περιοχή των Συκεών Θεσσαλονίκης. Στον ίδιο χώρο βρέθηκε κι ένα αναπηρικό καρότσι, που χρησιμοποιούμε για τις μετακινήσεις της εντός του σπιτιού. Ο 69χρονος πατέρας της βρέθηκε στη συνέχεια αιμόφυρτος εντός του διαμερίσματος του στην περιοχή της Τούμπας, έχοντας αυτοτραματιστεί με ψαροντούφεκο.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε, όπως αναφέρει το grtimes.gr, ότι είχε καρφωμένα δύο καμάκια αντίστοιχα στην κοιλιά και στο στήθος. Διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και εις βάρος του 69χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 1ο Τακτικό Ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Ανάλογα με την κατάσταση της υγείας του, τις επόμενες μέρες, θα αποφασιστεί εάν η απολογία θα ληφθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα ή στο γραφείο του ανακριτή. Ο δράστης φέρεται πως παραδέχτηκε την πράξη του, λέγοντας ότι δεν άντεχε να βλέπει την κόρη του “σε αυτή την κατάσταση”, καθώς η 42χρονη έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τρίτης 24 Οκτωβρίου στο διαμέρισμα όπου διέμενε η γυναίκα. Γείτονες ανέφεραν ότι η 42χρονη διψούσε για ζωή, ότι ήταν κοινωνική και πρόσχαρη και αντιμετώπιζε με θάρρος την ασθένεια της.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr