search-button
cross-out

Δολοφονία Άλκη: Εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο Αλβανό

Δολοφονία Άλκη: Εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο Αλβανό
Δολοφονία Άλκη: Εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο Αλβανό

Η έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης σε βάρος του 20χρονου, που θεωρείται πως συμμετείχε στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, ήταν δεδομένη εδώ και μέρες.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο 20χρονος έφυγε από τη Θεσσαλονίκη μερικές ώρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου και πως πέρασε στην Αλβανία από την Κρυσταλλοπηγή. Από εκεί και μετά, χάνονται τα ίχνη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ανταποκριτή της ΕΡΤ στην Αλβανία, Παναγιώτη Μπάρκα, εκτιμάται ότι είναι δύσκολο να έχει διαφύγει μόνος του ο νεαρός και μάλιστα από αφύλαχτες διαβάσεις, όπως συνήθως συμβαίνει.

Το διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του έχει φτάσει πλέον στο αλβανικό υπουργείο Δημόσιας Τάξης ήδη ξεκίνησε η διαδικασία έρευνας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του. Οι έρευνες άρχισαν  από τις συνοριακές διαβάσεις αλλά δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια ενημέρωση.

Στο παρελθόν, πάντως, στην Αλβανία δεν έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις σύλληψης και έκδοσης υπόπτων για εγκλήματα σε άλλες χώρες.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr