search-button
cross-out

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεση – Με ποιες ποινές είναι αντιμέτωποι οι συλληφθέντες

Δέκα άτομα έχουν προφυλακιστεί για τη δολοφονία, ενώ αναμένεται και η απολογία του 20χρονου που διέφυγε στην Αλβανία
Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεση – Με ποιες ποινές είναι αντιμέτωποι οι συλληφθέντες

Δέκα άτομα έχουν προφυλακιστεί μέχρι στιγμής για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.

«Είχαμε τις μαραθώνιες απολογίες των κατηγορουμένων. Προφυλακίστηκαν δέκα άτομα και οι κατηγορίες είναι πολύ σοβαρές. Αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και επιπλέον, απόπειρες ανθρωποκτονίας. Η προβλεπόμενη ποινή είναι εκείνη της ισοβίου καθείρξεως», είπε στο MEGA ο Γιάννης Γλύκας, Πρόεδρος Ένωσης Ποινικολόγων.

Ο γρίφος όμως παραμένει με το 12ο άτομο που ήταν στην επίθεση στη Θεσσαλονίκη, που κατέληξε στην τραγική δολοφονία του παιδιού.

Οι άντρες της δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής έχουν ήδη στο τραπέζι το προφίλ του 12ου της συμμορίας που αναζητείται και έχει το όνομα «Ντίνος», τον οποίο κατονόμασαν και περιέγραψαν οι υπόλοιποι συλληφθέντες, αλλά τα στοιχεία που έχουν δώσει είναι ελλιπή.

Ακόμα και για την ηλικία του υπάρχει ερωτηματικό, καθώς άλλοι λένε ότι είναι νεαρός γύρω στα 25 και άλλοι πάνω από 32-33 ετών.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί πολλά ερωτηματικά στους αστυνομικούς είναι το γιατί κανένα άτομο δεν έχει κατονομάσει τον συγκεκριμένο άνδρα.

Ακόμα ένα γεγονός που εγείρει προβληματισμό στις αρχές είναι ότι, μέχρι σήμερα, δέκα μέρες μετά τη φονική επίθεση, δεν έχει εντοπιστεί ακόμα το τρίτο όχημα.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr