search-button
cross-out

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία – «Αφήστε με να πάω μαζί του» φώναζε σπαράζοντας ο πατέρας του

Θλίψη, πόνος αλλά και οργή στην κηδεία του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη
Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία – «Αφήστε με να πάω μαζί του» φώναζε σπαράζοντας ο πατέρας του

To ύστατο χαίρε στον στον Άλκη Καμπάνο, που έχασε τη ζωή του μετά από τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε στην περιοχή της Χαριλάου είπαν πριν από λίγο στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια της Βέροιας, γονείς, συγγενείς και φίλοι.

«Καλή αντάμωση να έχουμε αγόρι μου, καλή αντάμωση» έλεγαν συγγενείς του, ενώ ο πατέρας του αγοριού σπαράζοντας στο κλάμα φώναζε: «Αφήστε με! Αφήστε με να πάω μαζί του».

Νωρίτερα, κόσμος με λευκά γαρίφαλα, τα οποία υπάρχουν και πάνω στο φέρετρο του Άλκη Καμπάνου, προσήλθε στην εκκλησία προκειμένου να αποτίσει το ύστατο χαίρε στον 19χρονο φίλαθλο του Άρη.

Θέμα χρόνου οι συλλήψεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr από αξιόπιστες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., από την έρευνα προκύπτει ότι οι δράστες είχαν ξεκάθαρα ανθρωποκτόνο πρόθεση. Μαχαίρωσαν τέσσερις φορές τον άτυχο Άλκη. Μία φορά στη δεξιά μηριαία χώρα, δύο φορές στον αριστερό γλουτό και μία φορά στο χέρι.

Την ίδια ώρα, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι οι έρευνες σύντομα θα φέρουν αποτελέσματα και συλλήψεις. Ήδη η «πίεση» προς συγκεκριμένους «χώρους» που μπορεί να γνωρίζουν τους δράστες έχει κλιμακωθεί και οι πληροφορίες που συλλέγονται χαρακτηρίζονται κρίσιμες.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr