search-button
cross-out

Δολοφονία Αναστάζια: Επί 6 μήνες «προετοίμαζε» το έγκλημα ο Μπαγκλαντεσιανός – Κατέβαζε συνεχώς βίντεο με βιασμούς

Το κουβάρι των αποκαλύψεων για το στυγερό έγκλημα του βιασμού και της δολοφονίας της Αναστάζια στην Κω, συνεχίζει να ξεδιπλώνεται με νέες πληροφορίες για το ιστορικό των κινήσεων του Μπαγκλαντεσιανού δράστη πριν το έγκλημα.
Δολοφονία Αναστάζια: Επί 6 μήνες «προετοίμαζε» το έγκλημα ο Μπαγκλαντεσιανός – Κατέβαζε συνεχώς βίντεο με βιασμούς

Από τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από το εγκληματολογικό, το οποίο εκτός από τα δεδομένα που επανέκτησε από των κινήσεις του32χρονου την ημέρα της δολοφονίας και αυτές που ακολούθησαν, υπήρξαν και δεδομένα για το ιστορικό αναζητήσεων του Μπαγκλαντεσιανού αλλά και της πιθανής σχέσης του με το θύμα, μέρες πριν συμβεί το έγκλημα.

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πιθανώς προδιαγεγραμμένο μέλλον την 27χρονης ξεκινούν από την αποκάλυψη ότι λίγες ημέρες πριν το έγκλημα ο φερόμενος ως δράστης την έκανε φίλη στο Facebook και αμέσως μετά το έγκλημα την διέγραψε. O ίδιος πίστεψε ότι δεν θα το έβρισκαν ποτέ οι Αρχές γι’ αυτό και προσπάθησε να σβήσει τα πάντα, αναζητώντας εξειδικευμένες εφαρμογές για τη διαγραφή δεδομένων.

Όπως ανέφερε στην αρχική του κατάθεση η Αναστάζια τον είχε συναντήσει στο μίνι μάρκετ προκειμένου να την προμηθεύσει χασίς, κάτι το οποίο γνώριζε ο σύντροφός της. Με την πρόφαση αυτή, θεωρούν οι Αρχές, ότι κατάφερε να την απομονώσει και να προβεί στο στυγερό του έγκλημα, το οποίο σύμφωνα και με τα άλλα στοιχεία που βρέθηκαν στις ηλεκτρονικές του συσκευές, ίσως ήταν προμελετημένο για μήνες, με την Πολωνή να έχει την ατυχία να πέσει πάνω στη στιγμή που αποφάσισε εκείνος να το διαπράξει.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα στοιχεία που ανακτήθηκαν από το κινητό του τηλέφωνο τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια , τα οποία ερεύνησαν τα δεδομένα σε ένα βάθος έξι μηνών προέκυψαν αναζητήσεις σε όλο το εξάμηνο στις οποίες ο δράστης, έβλεπε βίντεο στο διαδίκτυο με πορνοταινίες, αλλά και βίντεο που περιείχαν βιασμούς.

Οι διεστραμμένες του επιθυμίες, εικάζουν οι ειδικοί, ότι δε σταμάτησαν στην παρακολούθηση τέτοιων βίντεο αλλά αναζητούσαν και ένα θύμα δικό του κάτι που πιθανότατα έγινε όταν βρέθηκε στον δρόμο του η άτυχη Αναστάζια.

tilestwra.com

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr