search-button
cross-out

Δολοφονία Φαίης: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τα βασανιστήρια που περνούσε η 23χρονη- Διάλογοι που κόβουν την ανάσα

Η κυνική ομολογία της αδερφής της: "Και στη ζωή να ήταν, πάλι θα την σκότωνα"
Δολοφονία Φαίης: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τα βασανιστήρια που περνούσε η 23χρονη- Διάλογοι που κόβουν την ανάσα

Νέες αποκαλύψεις για τη δράση των τριών σατανικών γυναικών που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου φέρνει στο φως το «protothema.gr» μέσα από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση. Ο λόγος για την περιβόητη σπιτονοικυρά Παγώνα, την αδερφή της Φαίης, Κατερίνα και τη μητέρας της, Μαρία, οι οποίες κατηγορούνται ότι συστηματικά και κατ΄ επανάληψη απειλούσαν, χτυπούσαν, βασάνιζαν και εξέδιδαν το άτυχο κορίτσι. Kαι οι τρεις γυναίκες κρίθηκαν προφυλακιστέες μετά τις απολογίες τους, ενώ σοκ προκάλεσαν τα όσα κυνικά περιέγραψε η αδερφή της 23χρονης παραδεχόμενη ότι σκότωσε την αδερφή της.

Η κυνική ομολογία της αδερφής
«Την έριξα κάτω, την πάτησα στο λαιμό, κούναγε τα χέρια και τα πόδια για να πάρει οξυγόνο και της λέω: “Τώρα εδώ θα πεθάνεις”. Την έριξα ανάσκελα και της πάτησα το λαιμό στο λάρυγγα. Την πατούσα με όλη μου τη δύναμη, μέχρι να σταματήσει να κάνει τα περίεργα της. (…) Στη συνέχεια την έβαλα στο καρότσι, σαν να κάθεται, πήρα μια κουβέρτα, την σκέπασα και σιγά-σιγά ανοίγω την πόρτα. Ήταν νύχτα. Τα χέρια της, δεν ήταν σε ακαμψία μπορούσα να τα κουνήσω. Βγαίνω έξω και τρέχω με το καρότσι μην με δει κανείς. Έτρεξα να την αφήσω κάπου να τελειώνω. Την πέταξα από το καρότσι και έφυγα. Εγώ την μετέφερα εκεί και δεν το μετανιώνω. Και στη ζωή να ήταν, πάλι θα την σκότωνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, παρά τη σοκαριστική περιγραφή και την αποδοχή του εγκλήματος, οι Αρχές δεν πείστηκαν ότι η αδερφή του θύματος λέει την αλήθεια. Αντίθετα εκτιμούν ότι πήρε πάνω της τη δολοφονία προκειμένου να απαλλάξει τις δύο συγκατηγορούμενές της οι οποίες αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο «protothema.gr», εκτίμησαν πως το πιθανότερο είναι η 57χρονη σπιτονοικοκυρά να χειραγώγησε την αδερφή του θύματος προκειμένου η τελευταία να αναλάβει την πλήρη ευθύνη για το έγκλημα.

Οι λέξεις που χρησιμοποιούν οι γνωρίζοντες για να την περιγράψουν είναι ενδεικτικές: Χειριστική, αδίστακτη, αποφασιστική. Κάτι που προκύπτει τόσο από τις μαρτυρίες όσο και από τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στον ογκώδη φάκελο της υπόθεσης και καταδεικνύουν τη σκληρότητα αλλά και τη διάρκεια των βασανιστηρίων που είχε υποστεί η άμοιρη κοπέλα στα χέρια των βασανιστών της.

«Κατέβα από πάνω μου με έσκασες»

Όπως προκύπτει από την ανάγνωση του φακέλου, πολλοί άκουγαν, λίγοι ασχολήθηκαν και ελάχιστοι έδρασαν. Οι καταθέσεις των ενοίκων της πολυκατοικίας που αποκαλύπτει το «protothema.gr», οι οποίοι, μέσω του φωταγωγού γινόντουσαν αυτήκοοι μάρτυρες του δράματος που βίωνε η 23χρονη, είναι ανατριχιαστικές. Η πιο σκληρή από όλες είναι η μαρτυρία ενός κατοίκου της περιοχής ο οποίος περιγράφει τα όσα έλαβαν χώρα μερικές ημέρες πριν η Φαίη βρεθεί νεκρή.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, εκείνη την ημέρα η σπιτονοικοκυρά χτυπούσε άγρια την 23χρονη και της έλεγε: «…τόσα παιδιά έχεις, θέλεις και άλλο, πρέπει να το ρίξεις…», με την Φαίη να την παρακαλά: «κατέβα από πάνω μου με έσκασες».

«Άντε μωρή πουτ… σήκω, σε θέλει τώρα ο Πακιστανός»

Παράλληλα από τις καταθέσεις των μαρτύρων καθίσταται σαφές πως η 57χρονη Παγώνα είναι αυτή που κανόνιζε τα ερωτικά ραντεβού στη Φαίη, ενώ περίεργος είναι και ο ρόλος ενός άνδρα ο οποίος εμφανίζεται ως πυγμάχος και, σύμφωνα με τους μάρτυρες, φέρεται να συνόδευε την 23χρονη στις ερωτικές συναντήσεις. Ειδικότερα, σύμφωνα με έναν ένοικο της πολυκατοικίας, η 57χρονη συχνά απευθυνόταν στην 23χρονη με τις εξής εκφράσεις:

«Ακόμα κοιμάσαι μωρή πουτ…, ξύπνα βγες έξω…»
· «μωρή πουτ.., θέλω τα λεφτά, τι τα έκανες, που τα χάλασες, πήρες τσιγάρα… μωρή πουτ…»

· «σήκω… πάρε τηλέφωνο» αναφέροντας το όνομα ενός αλλοδαπού
· «άντε μωρή πουτ… σήκω, σε παίρνει τηλέφωνο… σε θέλει τώρα ο Πακιστανός».Eπιπλέον, έτερος μάρτυρας, αναφερόμενος στην 23χρονη και σε άτομα που την πλαισίωναν στις εξόδους της, κατέθεσε ότι «αυτές είναι βίζιτες… τις προσέχει ένας άνδρας πυγμάχος», ενώ άλλος, αναφερόμενος στη Φαίη, κατέθεσε ότι «ψαρεύει πελάτες στη Φωκίωνος για 5 ευρώ».

«Έχω τύψεις για το παιδί μου»

Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλεί μια συνομιλία μεταξύ της 57χρονης σπιτονοικοκυράς και της μητέρας της Φαίης, η οποία, συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία, και λαμβάνει χώρα στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, δηλαδή περίπου 1,5 χρόνο μετά τη δολοφονία της Φαίης.

Mεταξύ άλλων ακούγεται η μητέρα της 23χρονης να λέει πως αν και γενικά είναι πολύ σκληρή με τους ανθρώπους, για τον μόνο άνθρωπο που νιώθει τύψεις είναι για το παιδί της.

Η συνομιλία
Μητέρα Φαίης: Σου είπα δεν θέλω να σου ανοίξω τα χαρτιά μου ακόμα, είναι πολύ νωρίς για να στα ανοίξω. Σου είπα και πάλι έχω δώσει την ψυχή μου. Όταν μιλάμε την ψυχή μου, την ψυχή μου. Και μια ζωή ήμουνα μόνη μου. Μόνη μου τα τράβαγα, όπως τα τραβάς εσύ.
Σπιτονοικοκυρά: Τι να κάνουμε.
Μητέρα Φαίης: Όταν πήγα και είδα τον πατέρα μου νεκρό, έπεσα κάτω. Όταν είδα το παιδί μου νεκρό έπεσα κάτω. Μόνη μου ήμουνα. Κανένας δίπλα μου. Μόνη μου. Να μου πεις δικιά μου επιλογή. Ναι, εντάξει σίγουρα. Αλλά μόνη μου. Έχω βαρεθεί αυτήν τη μοναξιά. Γιατί δεν είναι δικιά μου επιλογή η μοναξιά. Άλλο το να είσαι μοναχικός και άλλο να είσαι, να έχεις μοναξιά, διαφέρει κατά πάρα πολύ. Τέλος πάντων.
Σπιτονοικοκυρά: Έτσι είναι.
Μητέρα Φαίης: Τέλος πάντων. Επειδή θέλεις να το παίξεις σκληρός γι’ αυτό κατάλαβες.
Σπιτονοικοκυρά: Έτσι είναι.
Μητέρα Φαίης: Εσύ αλοιφή είσαι, βούτυρο είσαι άμα θέλεις. Βούτυρο είσαι. Απλά δεν σε.
Σπιτονοικοκυρά: Άμα θέλω.
Μητέρα Φαίης: Ναι, είπα άμα θέλεις. Απλά δεν σε αφήνουν οι καταστάσεις, που τις καταστάσεις δυστυχώς τις δημιουργήσαμε εμείς. Δυστυχώς. Δυστυχώς.
Σπιτονοικοκυρά: Άμα θέλω
Μητέρα Φαίης: Σου είπα άμα θέλεις, άμα θέλεις. Και δεν θα ξεχάσω.
Σπιτονοικοκυρά: Το άμα θέλω είναι διάολος.
Μητέρα Φαίης: Α καλά εγώ να δεις άμα θέλω γίνομαι η χειρότερη πουτ… Ωωω μην μου γυαλίσει το μάτι μου. Μια ευκαιρία, δύο ευκαιρίες, τρεις κάποτε έδινα πολλές ευκαιρίες. Τώρα μια και έξω μπααα. Τελείωσε, με κλωτσιά όμως έτσι και οποιοσδήποτε είναι μπροστά μου. Εδώ κλώτσησα την μάνα μου ρε. Τι λες τώρα και δεν έχω τύψεις για αυτό το πράγμα που έχω κάνει.
Σπιτονοικοκυρά: Τέλος πάντων.
Μητέρα Φαίης: Δεν έχω τύψεις το καταλαβαίνεις. Μπορεί να το ακούσεις σκληρό αλλά δεν έχω τύψεις. Τύψεις έχω για άλλα πράγματα, για το παιδί μου. Εντάξει. Μεθαύριο είναι τα γενέθλιά του. Με ρώτησε εμένα κανένας. Κανένας. Και δεν θέλω κιόλας έτσι. Θέλω μόνη μου, αυτό. Όταν το περνάς μόνος σου είναι πολύ χειρότερο. Γιατί σου έρχονται όλα μπροστά. Όλα μπροστά σου λέω, όλα. Τέλος πάντων.

mpakogiwrgou-mak2

Οι συνομιλίες για ύποπτες συναλλαγές
Εκτός των άλλων στο επίκεντρο της έρευνας των Αρχών έχει μπει και η εν γένει εγκληματική δράση της 57χρονης σπιτονοικοκυράς καθώς είναι σεσημασμένη για απάτες, κλοπές και ληστεία, ενώ σε βάρος της έχουν σχηματιστεί δικογραφίες για σοβαρά αδικήματα.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, η μεγαλύτερη εγκληματική της δραστηριότητα αφορά σε απάτες, με μάρτυρες να αναφέρουν πως υποδυόταν τη βοηθό δικηγόρων στα δικαστήρια της Ευελπίδων και, μεταξύ άλλων, υποσχόταν παράνομες ελληνοποιήσεις σε αλλοδαπούς.

Στο μικροσκόπιο των ερευνητών που χειρίζονται την υπόθεση έχει μπει μία συνομιλία στην οποία ακούγεται η 57χρονη να μιλά με έναν άγνωστο ο οποίος της ζητά επιτακτικά να επιστρέψει τα χρήματα που πήρε από μία γυναίκα προκειμένου να της κάνει μία δουλειά μέσω ενός γνωστού της (πιθανόν δικηγόρου) την οποία όμως δεν έκανε ποτέ.

Σπιτονοικοκυρά: Παρακαλώ. Ναι.
Άγνωστος: Χαίρεται.
Σπιτονοικοκυρά: Χαίρεται.
Άγνωστος: Εγώ είμαι ο ίδιος που σου έχω στείλει μήνυμα. Κοίτα να ξοφλήσεις την κοπέλα.
Σπιτονοικοκυρά: Βρε άι παράτα με. Ξέρεις εσύ τι κάνω εγώ με την κοπέλα. Εγώ μόνη μου άρχισα, με τον πού… που την έφαγε. Γιατί την αγαπάς εσύ καλύτερα από εμένα. Δεν ξέρω εγώ πόσο πονεμένη είναι.
Άγνωστος: Άκουσε με τι θα σου πω.
Σπιτονοικοκυρά: Άκουσε εμένα να δεις, εγώ μόνη μου άρχισε. Απλά είμαι άρρωστη, είχα Η1Ν1 και είχα δύο βδομάδες τώρα. Η γυναίκα είμαι κλεισμένη μέσα στο σπίτι τι να κάνω.
Άγνωστος: Μην φωνάζεις, μην φωνάζεις.
Σπιτονοικοκυρά: Για ρώτα την να δεις και σήμερα μιλήσαμε με το κορίτσι. Το αγαπάς εσύ περισσότερο από εμένα λες εσύ. Έλα στη θέση μου, να σε φάει εσένα ο άλλος και να πληρώνεις εσύ κερατιάτικα.
Άγνωστος: Δεν έχω να ρωτήσω κανέναν. Δεν ρωτάω, δεν ρωτάω κανέναν. Άκουσε με, άκουσε με. Δεν σε απειλώ, σε προειδοποιώ.
Σπιτονοικοκυρά: Ρε συ άκουσε με, να σε τρώει ο άλλος και να πληρώνεις κερατιάτικα.
Άγνωστος: Σε προειδοποιώ, ρώτα ρώτα ποιος είμαι, ρώτα, ρώτα.
Σπιτονοικοκυρά: Κατάλαβες τι σου λέω αλλά το κορίτσι επειδή είναι μόνο του, εγώ μόνη μου.
Άγνωστος: Άκουσε με.
Σπιτονοικοκυρά: Εεε τι να σε ακούσω, για πες μου τι να σε ακούσω και μην με ξανά απειλήσεις εμένα. Γιατί με εσένα ούτε σε ξέρω, ούτε με ξέρεις και κακώς που σου μιλάω στο τηλέφωνο.
Άγνωστος: Θα με μάθεις.
Σπιτονοικοκυρά: Απλά είναι δικό μου το θέμα τι κάνω εγώ με το κορίτσι.
Άγνωστος: Άμα είναι θα με μάθεις καλά. Εντάξει;
Σπιτονοικοκυρά: Καλά εντάξει, άντε άντε πνίξου τώρα.
Άγνωστος: Άμα δεν το ξοφλάς, θα μιλήσουμε.
Σπιτονοικοκυρά: Άμα έχεις κώλο έλα μπροστά μου. Έλα μπροστά μου να μου τα πεις αυτά.
Άγνωστος: Έγινε έγινε.
Σπιτονοικοκυρά: Και πάρτην τηλέφωνο και μην σε βάζει εσένα γιατί θα την πάρω εγώ και δεν θα της δώσω τίποτα. Άντε πνίξου ρε.

«Θα αφήσω το παιδί μου στον δρόμο. Σκέφτομαι να αυτοκτονήσω»

Αίσθηση προκαλεί όμως και η συνομιλία της σπιτονοικοκυράς με την εν λόγω γυναίκα. Σε αυτή η τελευταία την παρακαλά να της επιστρέψει τα χρήματα που της έδωσε, λέγοντας ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει.
Σπιτονοικοκυρά: Άκουσε να σου πω δεν είχα καμία υποχρέωση αλλά σαν άνθρωπος.
Άγνωστη: Γιατί δεν είχες υποχρέωση ρε Παγώνα. Δεν μου τα πήρες;
Σπιτονοικοκυρά: Δεν είχα υποχρέωση ρε. Δεν τα έφαγα εγώ. Πως θα γίνει.
Άγνωστη: Τι με νοιάζει εμένα. Εγώ εσένα ξέρω. Αυτόν δεν τον είδα ποτέ. Εσύ μου εγγυήθηκες.
Σπιτονοικοκυρά: Και πάλι στα δίνω η γυναίκα. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν σου δίνω.
Άγνωστη: Έλα τώρα Παγώνα. Μην μου λες για τον Κ. που δεν τον είδα ποτέ.
Σπιτονοικοκυρά: Εεε τι να κάνω αφού αρρώστησα, τι να σου κάνω δηλαδή. Για πέντε δέκα μέρες θα κάνεις έτσι.
Άγνωστη: Παγώνα, τα θέλω είναι επείγον. Είναι θάνατος και ζωή. Κατάλαβέ με. Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα. Αν εσύ δεν το καταλαβαίνεις, πρόβλημά σου. Τι να σου πω τώρα εγώ. Τι να σου πω, δεν μπορώ… τι ζωή σου πια. Αλλά έχω πρόβλημα, μεγάλο πρόβλημα. Παγώνα μου. Κατάλαβέ με. Αν θες να με καταλάβεις, μέχρι σήμερα κατάλαβέ με.
Σπιτονοικοκυρά: Το καταλαβαίνω.
Άγνωστη: Είναι πολύ κρίμα Παγώνα μου. Θα αφήσω το παιδί μου στους δρόμους. Μόνο αυτό να ξέρεις. Θα αφήσω το παιδί στους δρόμους.
Σπιτονοικοκυρά: Τι λες ρε;
Άγνωστη: Λοιπόν, έχω ανάγκη αυτά τα λεφτά, κατάλαβέ με. Όσο μπορείς και ότι καταλαβαίνεις. Δεν μπορώ να σου πω τίποτα.
Σπιτονοικοκυρά: Κάνε υπομονή να δω αυτή την εβδομάδα, να βγω έξω, να δουλέψω. Θα δουλέψω, ότι βγάζω εσύ θα τα παίρνεις.
Άγνωστη: Σήμερα πήγα πήρα αλλού δανεικά για να δώσω του Ρ. Είναι να αυτοκτονήσω πια Παγώνα μου. Και δεν είμαι καλά στην υγεία μου το καταλαβαίνεις;
Σπιτονοικοκυρά: Σταμάτα ρε, σταμάτα που θα αυτοκτονήσεις τώρα. Σταμάτα.

«Δεν την σκοτώσαμε εμείς»
Όσον αφορά δε στη δολοφονία της Φαίης, τόσο η 57χρονη όσο και η μητέρα της αρνούνται τις κατηγορίες που τους έχουν αποδοθεί. Ειδικότερα, απολογούμενη η σπιτονοικοκυρά, ανέφερε πως γνώρισε την Φαίη το 2019 στο κέντρο της Αθήνας και πως την φιλοξενούσε από οίκτο.
«Είμαι συνεργάτης τριών δικηγόρων. Γνωρίζω τον πατέρα της Φωτεινής και πρώτη φορά του μίλησα στο τηλέφωνο. Τον πήρα από το τηλέφωνο της Φωτεινής. Του είπα ότι το παιδί του έχει πρόβλημα, ότι δεν έχει χρήματα. Αυτή ήταν η πρώτη επικοινωνία. Ποτέ δεν βοηθούσε. Την Φωτεινή την γνώρισα βράδυ μετά τις 00:00 στο Everest το 2019 στην Πατησίων. Ήμουν με έναν δικηγόρο. Το παιδί έκανε επαιτεία για να πάρει γάλα για το παιδί της ζητούσε και δουλειά. Της έδωσα 5 ευρώ και 10 ο δικηγόρος. (…) Φιλοξένησα την Φαίη τη μαμά της και δύο ανήλικα παιδιά της Φαίης και η αδερφή της έμενε με τον πατέρα του παιδιού της. Μετά ήρθε και η Κατερίνα όταν το παιδί της ήταν έξι μηνών» υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Για για τον θάνατο της 23χρονης ισχυρίστηκε: «Τον Ιούλιο του 2022 μου είπε πρώτη φορά η Κατερίνα, όταν ήμουν με τη μαμά της κι άλλους δύο σε ένα καφέ απέναντι απ’ το δικαστήρια στην Ευελπίδων, ενώ ήταν όρθια η Κατερίνα μας είπε “Τι νομίζεις μωρή; Εγώ σου έφαγα την κόρη!”. Δεν την πιστέψαμε. Και τώρα που βρισκόμασταν στα κρατητήρια πιέστηκε γιατί δεν είχε ξαναβρεθεί εκεί και είπε στη μάνα της ότι αυτή σκότωσε την Φαίη. Όταν την ρώτησα λεπτομέρειες, μου είπε ότι την έβαλε στο καρότσι του μπέμπη και την σκέπασε με την κουβέρτα και την πήγε πιο κάτω. Όταν είχα γυρίσει εκείνο το βράδυ στο σπίτι, μου είπε ότι κοιμάται μέσα η Φαίη με τα παιδιά της, τότε την είχε ήδη σκοτώσει όπως μου είπε τώρα στα κρατητήρια».

«Δεν γνωρίζω πως μπορεί να πέθανε η Φαίη»
Από τη μεριά της, η μητέρα της Φαίης υποστήριξε στην απολογία της ότι υπήρχε μίσος και αντιπαλότητα μεταξύ των δύο αδερφών, το οποίο στο τέλος έγινε ανεξέλεγκτο.
Για την κόρη της είπε ότι λίγο πριν πεθάνει ήταν σε άθλια κατάσταση, πήγαινε στο Πεδίον του Άρεως, είχε περίεργες συναναστροφές με Αφγανούς, έκανε χρήση ουσιών και ερχόταν σπίτι άγρια χτυπημένη.
«Έκανα ότι μπορούσα να την βοηθήσω, να δω που πηγαίνει, τι κάνει. Η Φαίη εξαφανίστηκε στις 9 Οκτωβρίου 2021 ημέρα Πέμπτη. Ετοίμαζα τα παιδιά με την Κατερίνα να τα πάμε βόλτα. Τα παιδιά ήταν 4. Ένα της Κατερίνας και τρία της Φαίης. Η Φαίη ήταν σε έξαλλη κατάσταση, αγρίμι, η Κατερίνα της έλεγε να έρθει μαζί μας αυτή δεν ήθελε. Όπως ήμασταν μέσα στο δωμάτιο ακούμε την πόρτα του σπιτιού να κλείνει, τρέχει η Κατερίνα να προλάβει την Φαίη, κατέβηκε με τα πόδια από το δεύτερο όροφο αλλά εκείνη είχε ήδη φύγει» σημείωσε.
Ενώ στην ερώτηση πώς νιώθει για τον θάνατο της Φαίης απάντησε: «Έχει φύγει η μισή μου καρδιά, η μισή μου ζωή, έχω λύπη, θυμό, αγανάκτηση, αυτά τα συναισθήματα έχω μέχρι τώρα. Δε γνωρίζω όμως πως μπορεί να πέθανε η Φαίη».

«Υπάρχει ένα κύκλωμα που δρα με κοινό δόλο και σκοπό»
Στο «protothemagr» τοποθετήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις και η δικηγόρος του πατέρα, κυρία Βούλα Δημητριάδου, η οποία έδωσε μεγάλο αγώνα προκειμένου να αποκαλυφθεί η δολοφονία της άτυχης 23χρονης.

Dikigoros
Η δικηγόρος Βούλα Δημητριάδου

Όπως δήλωσε η κυρία Δημητριάδου: «Φτάσαμε εδώ που έπρεπε να φτάσουμε. Θεωρώ ότι στο στάδιο αυτό νιώθω δικαιωμένη και ηθικά ικανοποιημένη ως συνήγορος του θύματος. Δεν θα πω του πατέρα του εντολέως μου. Η παράσταση πολιτικής αγωγής ανάγεται στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων και γενικότερα των εννόμων αγαθών που άπτονται του φυσικού προσώπου του θύματος. Δεν τελειώσαμε εδώ. Εδώ ξεκινά η νέα μας διαδρομή κατά το στάδιο της ανακριτής πλέον έρευνας. Αφού τελείωσε η προανακριτική έρευνα εξαιρετικά και με μεγάλη προσπάθεια από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ φτάσαμε να έχουμε έναν ογκοδέστατο φάκελο αποδεικτικών στοιχείων. Και οι τρεις γυναίκες κρίθηκαν προφυλακιστέες. Αυτό σημαίνει ότι η ομολογία της αδερφής του θύματος δεν έπεισε. Και δεν έπεισε γιατί δεν συνάδει με τα ιατροδικαστικά ευρήματα και με τα υπόλοιπα στοιχεία τα οποία συνέλεξαν οι ανακριτικές αρχές. Θεωρώ ότι είμαστε κάπου στη μέση. Θεωρώ ότι πλέον υπάρχουν πληροφορίες ότι η συγκεκριμένη λεγόμενη σπιτονοικοκυρά έχει εμπλοκή και στο παρελθόν συνεργασία με συναδέλφους μου και ότι προέβησαν κατά καιρούς σε διάφορες πράξεις. Υπάρχει ένα κύκλωμα που δρα με κοινό δόλο και σκοπό. Αυτή η βεντάλια της εγκληματικής δραστηριοποίησης θα αρχίσει να ανοίγει. Θα φτάσουμε μέχρι το τέλος. Το πήρα προσωπικά. Καμία ζωή δεν ιεραρχείται και καμία ψυχή δεν πρέπει να παραμένει στα αζήτητα».

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

Κατολίσθηση στη Θηρασιά: Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο που τραβήχτηκε μέσα από σκάφος
Ελλάδα

Κατολίσθηση στη Θηρασιά: Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο που τραβήχτηκε μέσα από σκάφος

Με βούλευμα καλείται να εγκαταλείψει την Κρήτη μετά την αποφυλάκισή της η σύζυγος του δολοφονημένου καρδιολόγου:  Έκανε μνημόσυνο στον άντρα που δολοφόνησε  και στα χαρτιά που τοιχοκόλλησε έγραφε “η χήρα”
Zina's Blog

Με βούλευμα καλείται να εγκαταλείψει την Κρήτη μετά την αποφυλάκισή της η σύζυγος του δολοφονημένου καρδιολόγου: Έκανε μνημόσυνο στον άντρα που δολοφόνησε και στα χαρτιά που τοιχοκόλλησε έγραφε “η χήρα”

Η Ελένη Ψυχούλη μας φτιάχνει παγωμένο spritz
Cooking

Η Ελένη Ψυχούλη μας φτιάχνει παγωμένο spritz

Κρήτη: Τραγωδία στην… άσφαλτο- Άφησε την τελευταία της πνοή η 50χρονη Νεκταρία
Ελλάδα

Κρήτη: Τραγωδία στην… άσφαλτο- Άφησε την τελευταία της πνοή η 50χρονη Νεκταρία

Μητέρα 13χρονης που έπεσε θύμα revenge porn από 14χρονο:  Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αποπειράθηκε δύο φορές να δώσει τέλος στη ζωή της…
Zina's Blog

Μητέρα 13χρονης που έπεσε θύμα revenge porn από 14χρονο: Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αποπειράθηκε δύο φορές να δώσει τέλος στη ζωή της…

Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Απολογούνται οι τελευταίοι 32 κατηγορούμενοι – 7 προφυλακίστηκαν, 24 ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους
Ελλάδα

Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Απολογούνται οι τελευταίοι 32 κατηγορούμενοι – 7 προφυλακίστηκαν, 24 ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους

Σήμερα Κυριακή των Βαΐων: Τι γιορτάζουμε – Γιατί τρώμε ψάρι
Uncategorized

Σήμερα Κυριακή των Βαΐων: Τι γιορτάζουμε – Γιατί τρώμε ψάρι

Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι – Ένας νεκρος και ένας τραυματίας
Ελλάδα

Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι – Ένας νεκρος και ένας τραυματίας

zinapost.gr