search-button
cross-out

Δολοφονία Γαλάτσι: Η ΕΛΑΣ ψάχνει τους εκτελεστές και τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του «Dirty Harry»

Στενός συνεργάτης του γνωστού στη νύχτα ως «Κεφάλα» που δολοφονήθηκε τον περασμένο Μάιο έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση φέρεται να είναι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 44χρονος Χάρης Κοντογιώργης, παλαίμαχος πυγμάχος, ο οποίος έπεσε χθες νεκρός σε ενέδρα θανάτου έξω από τον αθλητικό όμιλο «Περσεύς» στο Γαλάτσι.
Δολοφονία Γαλάτσι: Η ΕΛΑΣ ψάχνει τους εκτελεστές και τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του «Dirty Harry»

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές από το σημείο της μαφιόζικου τύπου εκτέλεσης οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών συνέλεξαν 7 κάλυκες από εννιάρι πιστόλι, ενώ οι περισσότερες σφαίρες βρήκαν το θύμα.

Συμβόλαιο θανάτου πίσω από την εκτέλεση του «Dirty Harry»
Πίσω από την εκτέλεση του 44χρονου που ήταν γνωστός στη νύχτα ως «Dirty Harry» οι Αρχές βλέπουν συμβόλαιο θανάτου και «ξεσκονίζουν» το παρελθόν του αναζητώντας την ταυτότητα του ηθικού αυτουργού. Εκτός από την άμεση επαφή που φέρεται να είχε ο 44χρονος με τον 58χρονο «Κεφάλα», το 2013 είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ είχε απασχολήσει για παράνομη οπλοφορία και για υπόθεση συμπλοκής μέσα σε καφετέρια.

Ο τρόπος που λειτούργησαν οι δράστες δείχνει ότι γνώριζαν πολύ καλά και πώς και πότε να χτυπήσουν. Σύμφωνα με αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση οι δράστες ήταν δύο, αλλά ο εκτελεστής κινήθηκε πεζή. «Όταν ο 44χρονος έφτασε στο γυμναστήριο με το μηχανάκι του και στάθμευσε ο δράστης που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του κινήθηκε με τα πόδια προς το μέρος του και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ», τονίζουν. Στη συνέχεια ο φυσικός αυτουργός του συμβολαίου θανάτου κατευθύνθηκε προς την μοτοσικλέτα όπου τον ανέμενε ο συνεργός του και εξαφανίστηκαν.

Πηγή:  ethnos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr