search-button
cross-out

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: «Τον είδα μέσα στα αίματα και έπαθα σοκ» δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας

Για την άγρια δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο το μεσημέρι της Παρασκευής μίλησε κάτοικος της περιοχής.
Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: «Τον είδα μέσα στα αίματα και έπαθα σοκ» δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας

Για την άγρια δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο το μεσημέρι της Παρασκευής μίλησε κάτοικος της περιοχής.

Η γυναίκα που ζει στον Άλιμο περιέγραψε όσα έζησε λίγα δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ την περασμένη Παρασκευή.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο MEGA, αρχικά είχε την εντύπωση ότι ο άνδρας που βρισκόταν στο έδαφος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

«Νόμιζα ότι είχε λιποθυμήσει και πήγα για να τον βοηθήσω» τόνισε η αυτόπτης μάρτυρας, σημειώνοντας ότι είδε το θύμα της δολοφονικής επίθεσης μέσα στα αίματα, όμως δεν μπόρεσε να καταλάβει αμέσως ποιος ήταν.

Η ίδια εκτίμησε ότι οι δράστες ήταν αποφασισμένοι να εκτελέσουν το σχέδιό τους, καθώς αδιαφόρησαν για τους εργάτες του δήμου που βρίσκονταν δίπλα ακριβώς από το σημείο που έγινε η δολοφονία.

Όπως είπε όλα έγιναν τόσο γρήγορα που κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

«Κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και αμέσως τον εκτέλεσαν» συμπλήρωσε η γυναίκα, η οποία σημείωσε ότι δεν είχε προσέξει ύποπτες κινήσεις στη περιοχή το προηγούμενο διάστημα πριν την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Οι λίστες που ερευνά η ΕΛΑΣ
Η διαλεύκανση της υπόθεσης της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα το μεσημέρι της Παρασκευής (09.04), αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα της ΕΛ.ΑΣ.

Οι έρευνες από την πρώτη στιγμή έχουν ξεκινήσει και τα ειδικά κλιμάκια της αστυνομίας έχουν απλώσει παντού τα δίχτυα τους έτσι ώστε να φτάσουν στον εντοπισμό τόσο των δραστών όσο και των ηθικών αυτουργών της εκτέλεσης του δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό Open η αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου, ο στόχος της ΕΛ.ΑΣ. στην υπόθεση της δολοφονίας Καραϊβάζ είναι διττός και αφορά τόσο τους εκτελεστές όσο και τον ηθικό αυτουργό. Σε ό,τι αφορά το πρώτο σκέλος το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, έχει ξεκινήσει έναν συγκεκριμένο κύκλο ερευνών.

Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζονται και αναζητούνται στοιχεία από ξενοδοχεία των Νοτίων Προαστίων, όπου θα μπορούσαν να έχουν διαμείνει οι δράστες, αλλά και διαμερίσματα Airbnb.

Εκεί θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν μισθώσει ένα διαμέρισμα ακόμα και με πλαστά στοιχεία, έτσι ώστε να διαφύγουν χωρίς να αφήσουν πίσω τους ίχνη.

Μάλιστα, το γεγονός ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει στραφεί σε μια τέτοια αναζήτηση στοιχείων, ενισχύει ακόμα περισσότερο την άποψη πως μπορεί να επρόκειτο πράγματι για πληρωμένους δολοφόνους από το εξωτερικό, που ήρθαν για να εκτελέσουν τον Γιώργο Καραϊβάζ και στη συνέχεια διέφυγαν από την Ελλάδα.

Για τον λόγο αυτό, η αστυνομία έχει στείλει σήμα σε όλα τα αεροδρόμια αλλά και στα χερσαία σύνορα, ζητώντας τις λίστες με τους ανθρώπους που μπήκαν και βγήκαν από τη χώρα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μεθοδολογία που ακολουθεί η ΕΛ.ΑΣ. μοιάζει αρκετά με αυτή της υπόθεσης της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή, όπου και οι δράστες εντοπίστηκαν. Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, οι αρχές να «πατήσουν» στα ίδια βήματα για να εντοπίσουν τους δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr