search-button
cross-out

Δολοφονία Καρολάιν: Απολογείται αύριο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Γιατί ξέσπασε σε κλάματα

Η ημέρα της απολογίας συμπίπτει με την ημέρα της δολοφονίας της άτυχης κοπέλας πριν από ένα χρόνο
Δολοφονία Καρολάιν: Απολογείται αύριο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Γιατί ξέσπασε σε κλάματα

Η ώρα της απολογίας για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο έφτασε καθώς αύριο αναμένεται, εκτός απροόπτου, να μιλήσει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου δίνοντας την δική του εκδοχή για την στυγερή δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν.

Η ημέρα της απολογίας του 33χρονου πιλότου συμπτωματικά συμπίπτει με εκείνη της δολοφονίας της άτυχης κοπέλας πριν από ένα χρόνο στη μεζονέτα της οικογένειας, στα Γλυκά Νερά.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος σήμερα επέλεξε να μην υποβάλλει ερωτήσεις σε κανέναν από τους μάρτυρες που κατέθεσαν στο δικαστήριο, ξέσπασε σε κλάματα όταν κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης εγγράφων της δικογραφίας διαβάστηκαν αποσπάσματα από το ημερολόγιο της Καρολάιν. Ήταν οι προσωπικές καταγραφές της 20χρονης για την γέννηση της κόρης τους και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε.

Λίγο νωρίτερα, ο κατηγορούμενος άκουσε την φίλη της οικογένειας του, συνταξιούχο εκπαιδευτικό, να εξηγεί για ποιους λόγους οι γονείς του δεν βρέθηκαν ούτε για μια στιγμή στην δικαστική αίθουσα.

«Η δική μου άποψη είναι ότι δεν ήρθαν γιατί τους απασχολεί να κρατήσουν επαφή με το παιδάκι. Θέλουν να είναι κοντά στο μωρό. Επίσης, είχαν πολύ άσχημη εμπειρία με τους δημοσιογράφους και έχουν τρομοκρατηθεί» κατέθεσε η μάρτυρας η οποία σημείωσε πως «η μητέρα του δεν είχε επαφή και στεναχωριόνταν για αυτό. Δεν τον έβλεπε ιδίως μετά το γάμο».

Πρόεδρος: Για ποιο λόγο;

Μάρτυρας: Δεν το ξέρω. Ξέρω ότι η φίλη μου είχε επαφή με τη μητρική οικογένεια, διατηρούσε σχέσεις και τα παιδιά ήταν, μάλλον, σε μια φάση απομόνωσης.

«Ο κύριος κατηγορούμενος προσπάθησε να σκοτώσει ότι ήταν προέκταση του εαυτού της Κάρολαϊν» κατέθεσε, αναφερόμενη στην θανάτωση του Ρεξ του σκύλου της οικογένειας από τον κατηγορούμενο, εν ενεργεία δικαστική λειτουργός η οποία προτάθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία η οποία παρίσταται προς υποστήριξη της κατηγορίας. «Ήταν ένας οδυνηρός θάνατος, ήταν κάτι το ξαφνικό από ένα φιλικό πρόσωπο για αυτό έκλαψε μόνο και δεν αντέδρασε» τόνισε η μάρτυρας μιλώντας για τις τελευταίες στιγμές του σκύλου που βρέθηκε κρεμασμένος στην σκάλα του σπιτιού .

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε, μετά από αίτημα της εισαγγελέως,

ένας από τους συντάκτες των εκθέσεων πραγματογνωμοσύνης για να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τις καταγραφές του «έξυπνου» ρολογιού που φορούσε η Καρολάιν και βοήθησε στην εξιχνίαση του εγκλήματος αλλά και την κάμερα ασφαλείας.

Σύμφωνα με το μάρτυρα, η καταγραφή ότι πραγματοποιήθηκαν 17 βήματα διανύοντας 12,89 μέτρα σε χρονικό διάστημα 5 δευτερολέπτων λίγο πριν το έγκλημα δεν σημαίνει ότι το θύμα ήταν ξύπνιο, αλλά θα μπορούσε να αποτελούσε αποτέλεσμα κινήσεων στον ύπνο της.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr