search-button
cross-out

Δολοφονία Μαρίας Μπονίκου: Τη μαχαίρωσε στο λαιμό, την τύλιξε με σακούλα και πήγε στην εκκλησία

Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που βλέπουν το φως από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στην Αίγινα. Ο γιός της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου παραδέχθηκε την ενοχή του
Δολοφονία Μαρίας Μπονίκου: Τη μαχαίρωσε στο λαιμό, την τύλιξε με σακούλα και πήγε στην εκκλησία

Στο λιμάνι της Αίγινας είχε βρεθεί λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της μητέρας του, Μαρίας Μπονίκου, ο 46χρονος που συνελήφθη για το στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε στη θέση Πολλές Ελιές.

Ο 46χρονος ήταν εκτός εαυτού το βράδυ της Παρασκευής, όταν έγινε αντιληπτός από κατοίκους του νησιού να φωνάζει δυνατά και να είναι σε έξαλλη κατάσταση. Για το περιστατικό ενημερώθηκαν συγγενείς του, οι οποίοι προσπάθησαν στη συνέχεια να ενημερώσουν τη μητέρα του.

Όταν δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσουν μαζί της τηλεφωνικά, συγγενής της ηθοποιού, αποφάσισε να μεταβεί στο σπίτι της για να δει τι συμβαίνει. Γιατί δεν απαντάει και γιατί δεν έχει δώσει σημάδια ζωής. Τότε ήταν που βρήκε την άτυχη 73χρονη μέσα σε μία λίμνη αίματος. Η ηθοποιός ήταν ήδη νεκρή. Έφερε δύο τραύματα στο λαιμό, ενώ το κεφάλι της ήταν τυλιγμένο με μία σακούλα.

Έντρομη η συγγενής της ειδοποίησε την Αστυνομία. Ο 46χρονος χρησιμοποίησε δύο διαφορετικά μαχαίρια για να δολοφονήσει την 73χρονη μητέρα του.

Άκουγε δυνατά μουσική

Αυτό προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, οι οποίοι τον εντόπισαν έξω από εκκλησία. Ήταν εμφανές ότι ο 46χρονος δεν είχε επίγνωση της φρικτής πράξης του. Σύμφωνα με πληροφορίες, άκουγε δυνατά μουσική, με αποτέλεσμα περίοικοι να ειδοποιήσουν την Αστυνομία για να σταματήσει η φασαρία.

Ο 46χρονος φέρεται να δολοφόνησε τη μητέρα του με δύο διαφορετικά μαχαίρια και στη συνέχεια να έβαλε στο κεφάλι της μία σακούλα. Η 73χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη θέση Πολλές Ελιές στο αγαπημένο της νησί.

Ο μητροκτόνος φέρεται να εξαφανίστηκε μετά τη δολοφονία με αυτοκίνητο. Μάλιστα, για αρκετή ώρα φέρεται να περιπλανήθηκε στους δρόμους του νησιού κάνοντας βόλτες με το όχημα. Ωστόσο, δεν προσπάθησε να κρυφτεί. Μετέβη στον Ιερό Ναό, όπου και συνελήφθη πολλές ώρες αργότερα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μετά τη σύλληψή του από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά ομολόγησε την πράξη του. Το θύμα έφερε τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό. Σύμφωνα με την επικρατέστερη εκτίμηση, ο δράστης αιφνιδίασε την άτυχη ηθοποιό, η οποία δεν πρόλαβε να αντιδράσει στα θανατηφόρα χτυπήματα.

Ο 46χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ με εντολή Εισαγγελέα υποβλήθηκε σε ψυχιατρική εξέταση.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:
Συνελήφθη χθες 4 Ιουνίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 46χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, τις πρωινές ώρες της 4-6-2022, βρέθηκε εντός της οικίας της στη Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη, 73χρονη ημεδαπή. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αίγινας προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος τυγχάνει συγγενικό πρόσωπο της θανούσας, ομολόγησε τη διάπραξη της ανωτέρω αξιόποινης πράξης και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
«Συγκλονισμενος έμαθα μόλις για την δολοφονία της φίλης μου ηθοποιου Μαρίας Μπονικου….Ένα γλυκό κορίτσι που ξεκίνησε στην δύση του Ελληνικού κινηματογράφου.. Μια υπέροχη φωνή στην ελληνική μεταγλώττιση όπου μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Μάνο Βενιέρη συνεργαστηκαμε 30 χρόνια..Μια λάτρις της Αρχαίας Ελλάδας.Μαρία μου γλυκεια γιατί να φύγεις έτσι!!!»

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr