Δολοφονία στα Ιωάννινα: Τα πρώτα λόγια του δράστη: «Εγώ τη σκότωσα» – Τη χτυπούσε μανιωδώς

Με τα χέρια δολοφόνησε την 79χρονη Αμερικανίδα σύζυγό του ο 69χρονος Έλληνας που συνελήφθη από την Αστυνομία στα Ιωάννινα.

Το στοιχείο που προκαλεί σοκ είναι ότι η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το θύμα έφερε μώλωπες σε όλο του το πρόσωπο, ύστερα από διαδοχικά χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα όπου ζούσε το ζευγάρι αντίκρισαν τον 69χρονο, ο οποίος αμέσως τους είπε: «Εγώ το έκανα. Εγώ τη σκότωσα».

Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο μετά τις 21.00, βράδυ Κυριακής το κέντρο επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων ενημερώθηκε από πλήρωμα του ΕΚΑΒ ότι έχει βρεθεί νεκρή γυναίκα μέσα σε διαμέρισμα. Κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στο σημείο, μπήκε στο σπίτι και αντίκρισε νεκρή τη γυναίκα που έμενε στο διαμέρισμα μαζί με το σύζυγό της.

Στο χώρο βρισκόταν ο 69χρονος, ο οποίος αμέσως είπε στους αστυνομικούς ότι εκείνος σκότωσε την 79χρονη μετά από οικογενειακό επεισόδιο και έντονο καυγά για προσωπικά τους θέματα. Ο δράστης συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής, ενώ ο δράστης φέρεται να υποστηρίζει ότι όταν άρχισε να χτυπά τη σύζυγό του δεν είχε πρόθεση να τη σκοτώσει.

Πηγή: newsbomb.gr