search-button
cross-out

Δολοφονία στη Μενεμένη: Συχνοί οι καυγάδες ανάμεσα στον πατέρα και στον γιο-Άκουσα τη μάνα να ουρλιάζει

Συχνοί ήταν οι καυγάδες μεταξύ του 41χρονου και του πατέρα του στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης.
Δολοφονία στη Μενεμένη: Συχνοί οι καυγάδες ανάμεσα στον πατέρα και στον γιο-Άκουσα τη μάνα να ουρλιάζει

Ο 41χρονος Αρμένιος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι τους στην Μενεμένη, και βασικός ύποπτος για δολοφονία είναι ο πατέρας του.

Όπως αναφέρουν γείτονες, συχνά τους άκουγαν να καυγαδίζουν άσχημα, ενώ δεν ήταν λίγες φορές που είχε κληθεί η αστυνομία.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους καυγάδισαν οι δύο άνδρες – σύμφωνα με τους γείτονες – ήταν και η βέσπα της φωτογραφίας, η οποία ήταν ιδιοκτησίας του πατέρας και ο 41χρονος την τράκαρε.

Υπενθυμίζεται πως βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τετάρτης, χτυπημένος στο κεφάλι. Ο πατέρας, που βρέθηκε δίπλα ημιλιπόθυμος, συνελήφθη ως βασικός ύποπτος.

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

«Το έκανε ο σατανάς»

Μια γειτόνισσα ανέφερε πως «άκουσα τη μητέρα να ουρλιάζει, όταν αντίκρισε το παιδί της μέσα σε μια λίμνη αίματος και τον σύζυγό της σε άθλια κατάσταση».

Η τελευταία μάλιστα μίλησε με το γιο μια φορά που είχε σπάσει την πόρτα στο σπίτι του, και έλεγε «δεν το έκανα εγώ, αλλά ο σατανάς».

“Ο γιος φέρεται να είχε προβλήματα, ο πατέρας φαινόταν καλός άνθρωπος. Είχε έρθει και άλλες φορές η αστυνομία εδώ για καυγάδες μεταξύ τους” είπαν άλλοι ένοικοι της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, λίγη ώρα αργότερα στην πολυκατοικία επί της Ομήρου 18 εμφανίστηκε η μητέρα. Με το που αντίκρισε της κάμερες και τους δημοσιογράφους έκανε μεταβολή και αποχώρησε.

Πηγή: newsit.gr

Με πληροφορίες από: grtimes.gr.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr