search-button
cross-out

Δολοφονία στην Κυψέλη: Απολογούνται σήμερα η μητέρα του 7χρονου και ο πρώην σύντροφός της

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων θα οδηγηθούν σήμερα η 29χρονη μητέρα και ο 33χρονος σύντροφός της προκειμένου να απολογηθούν για το φρικτό έγκλημα στην Κυψέλη με θύμα τον 7χρονο Ανδρέα, το οποίο σκότωσαν και κρατούσαν θαμμένο για πέντε ολόκληρα χρόνια.
Δολοφονία στην Κυψέλη: Απολογούνται σήμερα η μητέρα του 7χρονου και ο πρώην σύντροφός της

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση μετά από πληροφορία που ήρθε στα χέρια τους από έναν άνδρα ο οποίος συνελήφθη στα Νότια Προάστια και στον οποίο ο 33χρονος Πολωνός φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί τι είχε συμβεί στο διαμέρισμα στην Κυψέλη ένα βράδυ που είχε μεθύσει.

Και οι δύο κατηγορούνται για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από κοινού.

«Ομολόγησε τα πάντα»
Η ομολογία του 33χρονου κατηγορούμενου δεν άργησε να έρθει. Εκείνος είπε στους αστυνομικούς που βρισκόταν και τα οστά του μικρού Ανδρέα. «Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες. Μόλις κατάλαβα ότι ήταν νεκρό το παιδί έφτιαξα ένα πρόχειρο “τάφο” με τούβλα στο δώμα. Όταν αργότερα μας έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος» φέρεται να κατέθεσε μετά τη σύλληψή του στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Μετά την ομολογία του 33χρονου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και σε βάρος της 29χρονης μητέρας του Ανδρέα η οποία φέρεται να ήταν παρούσα στο μικρό δώμα της οδού Σκιάθου στην Κυψέλη όπου διέμενε αρχικά το ζευγάρι και έλαβε χώρα η φρικτή δολοφονία. Στην ταράτσα αυτού του δώματος δημιουργήθηκε από τον 33χρονο και ο πρόχειρος «τάφος» στον οποίο το ζευγάρι έκρυψε αρχικά το άψυχο σώμα του παιδιού.

Το σατανικό ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 όταν η 29χρονη σήμερα γυναίκα χώρισε με τον επίσης Πολωνό σύζυγο της. Ο 33χρονος ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και φέρεται να κακοποιούσε τα παιδάκια, σε σημείο που η κόρη της 29χρονης δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια, όταν βρέθηκε κακοποιημένη στο σχολείο το 2018. Ευτυχώς, το κορίτσι δεν είχε αντιληφθεί πως ένα χρόνο νωρίτερα, τον Ιανουάριο του 2017, είχε προηγηθεί η δολοφονία του αδελφού της, για τον οποίο η μητέρα του έλεγε ότι βρίσκεται στην Πολωνία με τον πατέρα του.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr