search-button
cross-out

Δολοφονία στο Γέρακα: Στο μικροσκόπιο τα καλάσνικοφ – Τι δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις

Οι αστυνομικοί συλλέγουν εικόνες από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων
Δολοφονία στο Γέρακα: Στο μικροσκόπιο τα καλάσνικοφ – Τι δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις

Την άκρη του νήματος,  που θα τους οδηγήσει στη σύλληψη των δραστών της μαφιόζικης δολοφονίας του 38χρονου επιχειρηματία στο βενζινάδικο στον Γέρακα, αναζητούν οι Αρχές.

Η βαλλιστική έρευνα στους περισσότερους από 20 κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο της εν ψυχρώ δολοφονίας θα δείξει εάν τα καλάσνικοφ που κρατούσαν στα χέρια τους οι δύο εκτελεστές έχουν χρησιμοποιηθεί και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες στο παρελθόν, ενώ οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν το Τμήμα Ανθρωποκτονιών στο συμπέρασμα πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οι αστυνομικοί συλλέγουν εικόνες από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων, όπως αυτό που δείχνει το λευκό βαν των εκτελεστών να κατευθύνεται προς τον χώρο όπου οι εκτελεστές είχαν αφήσεις τις δύο μηχανές διαφυγής.

Όπως όλα δείχνουν οι δράστες μπήκαν με το λευκό βαν μέσα στο βενζινάδικο. Δύο από αυτούς βγήκαν από την πίσω πόρτα του οχήματος κρατώντας καλάσνικοφ, ο ένας έριξε μια ριπή και ακολούθησε καταιγισμός πυροβολισμών.

Στη συνέχεια ο συνοδηγός κατέβηκε από το βαν και έλεγξε εάν ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου ήταν νεκρός, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και οι δράστες έφυγαν προς την Παλλήνη όπου είχαν σταθμεύσει τις δύο μηχανές που θα χρησιμοποιούσαν για να διαφύγουν.

Είναι χαρακτηριστικό πως από τη στιγμή που εκτέλεσαν τον 38χρονο χρειάστηκαν μόλις τέσσερα λεπτά για να φτάσουν στο σημείο όπου εγκατέλειψαν το βαν.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr