search-button
cross-out

Δώρο της Μαρέβας το βραχιόλι που φοράει ο Κυριάκος Μητσοτάκης- Όσα είπε γι’ αυτό ο πρωθυπουργός

Τι εξήγησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το βραχιόλι που φοράει στον δεξιό καρπό του
Δώρο της Μαρέβας το βραχιόλι που φοράει ο Κυριάκος Μητσοτάκης- Όσα είπε γι’ αυτό ο πρωθυπουργός

Ξεχώρισε το βραχιόλι που έφερε στον καρπό του δεξιού του χεριού ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, κάτι που ώθησε τους παρουσιαστές να ρωτήσουν περισσότερα.

«Μου το πήρε η σύζυγός μου στο ταξίδι που κάναμε στην Ινδία», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε πως η Μαρέβα Μητσοτάκη ασχολείται πολύ με θέματα χειροτεχνίας που αναδεικνύουν την πολιτιστική παράδοση. Χιουμοριστικά μιλώντας συμπλήρωσε πως «εμένα δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια μου» καθώς με το ζόρι κατάφερε να το δέσει, ενώ σχολίασε πως τα χρώματα που φέρει το βραχιόλι είναι μπλε και άσπρο.

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε, μαζί με τη σύζυγό του, το ταξίδι στη χώρα της Ασίας στα τέλη Φεβρουαρίου, μαζί με εκπροσώπους 70 ελληνικών επιχειρήσεων, με την επίσκεψη να σηματοδοτεί την έμφαση που θέλει να αποδώσει η χώρα μας στη διμερή αυτή σχέση, αποτελώντας πύλη εισόδου της Ινδίας στην Ευρώπη, όπως είχε σημειωθεί χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr