search-button
cross-out

Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: «Ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος» – Τι λένε οι φίλοι του Πέτρου Γιάμαλη

Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τον χαμό του οι φίλοι του Πέτρου Γιάμαλη που έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα στον ΗΣΑΠ.
Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: «Ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος» – Τι λένε οι φίλοι του Πέτρου Γιάμαλη

Συντετριμμένοι μιλούν για την απώλειά του στο newsit.gr λέγοντας ότι χάθηκε ένας αγαπητός άνθρωπος.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Δεν έχουμε λόγια. Δεν περιγράφεται αυτό που νιώθουμε», λένε και τονίζουν ότι ο φίλος τους ήταν γνήσιος, αληθινός και καλόψυχος.

Παιδικοί φίλοι του Πέτρου αναφέρουν στο newsit.gr ότι μεγάλη του αγάπη ήταν το γήπεδο και ο Ιωνικός. «Ήταν οπαδός του Ιωνικού. Από μικρό παιδί στα γήπεδα. Ήταν πάντα αγαπητός στην κερκίδα».

Ένας άλλος φίλος του άτυχου 41χρονου δήλωσε στο newsit.gr ότι ήταν «ένας εργατικός άνθρωπος που του άρεσε η δουλειά του και ήταν καλός. Ήθελε να είναι πάντα σωστός σε ότι κάνει».

«Του άρεσε η θάλασσα και κυρίως το ψάρεμα» λένε οι φίλοι του που θυμούνται ωραίες στιγμές με τον Πέτρο. «Ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος» καταλήγει ένας φίλος του με τρεμάμενη φωνή.

Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις των φίλων του Πέτρου που αποχαιρετούν τον δικό τους άνθρωπο στα κοινωνικά δίκτυα:

«Γνήσιος άνθρωπος και μάγκας Νικαιώτης. Πάντα δίπλα σε ότι αγαπούσες. Γιατί ρε Πέτρο; Μας μαύρισε η ψυχή. Καλό ταξίδι φίλε, είμαι σίγουρος πως θα κάθεσαι κάπου δίπλα μου σε όποια κερκίδα κ αν βρεθώ».

«Πολύ κρίμα Πετράν… Γνήσιος καλόψυχος Άρρωστος Ιωνικός και πάντα δίπλα στην ομάδα και στα δύσκολα. Θα σε θυμόμαστε για πάντα Αδελφέ. Καλό Παράδεισο».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr