search-button
cross-out

Δυστυχής και προδομένη από τον σύντροφό της η Εύα Καϊλή: ‘Ολα όσα είπε ο δικηγόρος της μετά την πολύωρη συνάντηση στις φυλακές

Για την κατάσταση της Εύας Καϊλή μίλησε στους δημοσιογράφους μετά την πολύωρη συνάντηση που είχε μαζί της ένας εκ των δικηγόρων της ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στις φυλακές του Χάρεν στις Βρυξέλλες.
Δυστυχής και προδομένη από τον σύντροφό της η Εύα Καϊλή: ‘Ολα όσα είπε ο δικηγόρος της μετά την πολύωρη συνάντηση  στις φυλακές

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε ότι η Εύα Καϊλή είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προβληματισμένη.

«Είμασταν πολλές ώρες με την κα Καϊλή. Ειναι μια μέρα που κρίνεται η προσωπική της ελευθερία και δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό από την ελευθερία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε ακόμα ότι η Εύα Καϊλή είναι «προβληματισμένη και αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της. Την διέψευσε. Δεν θα κάνω καμία δήλωση για την ουσία της υπόθεσης. Αύριο, το ζητούμενο δεν είναι αν είναι ένοχη ή αθώα αλλά αν θα πρέπει αν αφεθεί ελεύθερη ή να μείνει στις φυλακές».

Ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος ο οποίος μετέβη στις Βρυξέλλες ενόψει της αυριανής κρίσιμης ημέρας είπε ότι καμία πρόβλεψη δεν είναι ασφαλής και πως είναι δύσκολα τα πράγματα.

«Έχουμε», τόνισε, «ισχυρά νομικά επιχειρήματα για να αφεθεί ελεύθερη. Ένας άνθρωπος που έχει χάσει την ελευθερία του είναι δυστυχής. Το παιδάκι της επί της ουσίας είναι ορφανό αφού και ο σύντροφός της είναι στην φυλακή και έτσι είναι περισσότερο δυστυχισμένη. Η κα Καϊλή ούτε ύποπτη φυγής είναι, ούτε έχει την δυνατότητα να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία», κατέληξε.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr