search-button
cross-out

Έφη Κακαράντζουλα: Ο διάλογος που είχε με γείτονα της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Ανοίγουν στόματα για την Έφη Κακαράντζουλα η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα τον Μάιο του 2020
Έφη Κακαράντζουλα: Ο διάλογος που είχε με γείτονα της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την Έφη Κακαράντζουλα, τη γυναίκα που έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα τον Μάιο του 2020 καθώς στις 30 Σεπτεμβρίου αναμένεται η δεύτερη συνεδρίαση του δικαστηρίου που εκδικάζει την υπόθεση.

Όπως προκύπτει από μαρτυρία γείτονα της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η Έφη Κακαράντζουλα παρακολουθούσε το θύμα της. Ο γείτονας της άτυχης Ιωάννας μίλησε, μάλιστα, στο STAR για συνάντηση που είχε με την Έφη Κακαράντζουλα.

«Όταν φτάσαμε κάτω με τη συγκάτοικο στην πολυκατοικία για να τη ρωτήσουμε τι θέλει πια επιτέλους κάτω από το σπίτι ήταν τόσο νευρική, απότομη. Ουσιαστικά μας αποπήρε κιόλας, λέγοντας ότι είναι δημόσιος ο χώρος και με έντονο τρόπο “θα πηγαίνω όπου θέλω” και τότε μόνο, όταν της είπα ότι θα φωνάξω την αστυνομία, τότε έχασε τον έλεγχο και την ψυχραιμία της. Η αίσθηση μου είναι ότι φορούσε περούκα», είπε χαρακτηριστικά ο γείτονας της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Εντωμεταξύ η Έφη Κακαράντζουλα φέρεται να ένιωσε αδιαθεσία στο κελί που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού με τους γιατρούς να κρίνουν αναγκαία τη μεταγωγή της.

Η ίδια, όμως, όταν ενημερώθηκε ότι πρέπει να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, εκείνη αρνήθηκε και παρέμεινε στο κελί της ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες η Έφη Κακαράντζουλα δεν μιλάει σε κανέναν παρά μόνο στον συνήγορό της, δεν έχει επαφή με τις άλλες κρατούμενες και παρακολουθεί από την τηλεόραση τις εξελίξεις για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr