search-button
cross-out

Έφη Κακαράντζουλα: «Περιμένουμε θέατρο» λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Την Πέμπτη η απολογία της Έφης Κακαράντζουλα στη δίκη για το βιτριόλι μετά την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου
Έφη Κακαράντζουλα: «Περιμένουμε θέατρο» λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Με την απολογία της Έφης Κακαράντζουλα θα συνεχιστεί αύριο, Πέμπτη, η δίκη για το βιτριόλι μετά την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα αφού έχει προηγηθεί η συγκλονιστική κατάθεση του θύματος και οι καταθέσεις των γιατρών που την βοήθησαν.

Μέχρι στιγμής η Έφη Κακαράντζουλα όσες φορές έδωσε το «παρών» στη δίκη για το βιτριόλι εμφανίστηκε αμετανόητη τόσο με τα λόγια της όσο και με τη στάση της προκαλώντας την «έκρηξη» των συγγενών της Ιωάννας Παλιοσπύρου μέσα στην αίθουσα.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στην ΕΡΤ και στην ερώτηση αν η πολιτική αγωγή από την Έφη Κακαράντζουλα περιμένει απαντήσεις σε ερωτήματα όπως το πού βρήκε το βιτριόλι, επεσήμανε πως «δεν περιμένουμε ότι θα πάρουμε απαντήσεις. Περιμένουμε ένα θέατρο, εμπλουτισμένο με μυθοπλασία, εξηγήσεις που θα προκαλέσουν περισσότερο και εμάς και κυρίως την Ιωάννα».

«Ο δράστης τέτοιων ειδεχθών εγκληματικών πρέπει να τηρεί τρεις κανόνες» είπε ο κ. Αλεξανδρής για την Έφη Κακαράντζουλα και εξήγησε:

δεν πρέπει να προσβάλει το θύμα του με αυτά που θα πει. Καλώς ή καλώς σε κάποια χρόνια θα είναι έξω, λίγα θα είναι, ενώ η Ιωάννα θα είναι ισόβια φυλακισμένη.
δεν πρέπει να προκαλέσει περισσότερο πόνο
δεν πρέπει να προσβάλει τους υπόλοιπους παράγοντες της δίκης με μυθοπλασίες και θέατρο

«Δεν έχει δείξει, στο ελάχιστο, ότι έχει κατανοήσει τον πόνο που έχει προκαλέσει» είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου και ευχήθηκε έστω και στην απολογία της να «προσπαθήσει να άρει τις συνέπειες σε αυτό το κορίτσι (σ.σ. το θύμα)».

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr