search-button
cross-out

Έφη Κακαράντζουλα: Ζητώ ξανά συγγνώμη από την Ιωάννα, την οικογένεια μου και την οικογένεια της

Η αντίδραση του αδελφού της Ιωάννας
Έφη Κακαράντζουλα: Ζητώ ξανά συγγνώμη από την Ιωάννα, την οικογένεια μου και την οικογένεια της

Η αντίδραση του αδελφού της Ιωάννας
«Tη συγγνώμη μου τη ζήτησα στην Ιωάννα μέσα από την απολογία μου. Εγώ σήμερα επαναλαμβάνω τη συγγνώμη μου στην Ιωάννα, ειλικρινή μέσα από την ψυχή μου, και από την οικογένεια της, αλλά και από την οικογένεια μου γιατί τους έφερα μεγάλη ντροπή με την πράξη μου» ανάφερε στο ξεκίνημα της απολογία της η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας. Η αντίδραση του αδελφού της Ιωάννας ήταν άμεση καθώς φώναξε από το ακροατήριο όπου κάθετε: «νιάου».

Αίτημα για τη μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη υπέβαλε λίγο πριν από την έναρξη της απολογίας της κατηγορούμενης Έφης Κακαράντζουλα ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ο συνήγορος με τον αυτοτελή ισχυρισμό που υπέβαλε γραπτώς στο δικαστήριο επιδιώκει την ευνοϊκότερη ποινική μεταχείριση της εντολέως του, καθώς αν γίνει δεκτό το αίτημα του η Έφη θα είναι αντιμέτωπη με ποινή έως δέκα έτη αντί των 15 που είναι η ανώτατη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η κατηγορούμενη θα είναι απολύτως ελεύθερη από κάθε παράγοντα της δίκης για να απαντήσει ελεύθερα και να τηρηθεί πλήρως η δικονομία» είπε ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Με την έναρξη της σημερινής, πέμπτης ημέρας, διαδικασίας ο εισαγγελέας ζήτησε την απόρριψη του αιτήματος της πολιτικής αγωγής για την κλήση δυο μαρτύρων που φέρονται να είχαν επικοινωνία με την κατηγορούμενη πριν και μετά την επίθεση.

«Τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης είναι αποδεδειγμένα. Αυτό που το δικαστήριο διερευνά είναι η απόδοση του ορθού νομικού χαρακτηρισμού. Εξ αυτού του λόγου δεν χρειάζεται να έρθουν οι μάρτυρες να πουν για τα πραγματικά περιστατικά» είπε ο Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης, συμπληρώνοντας πως «το ορθό είναι, αν θεωρήσει το δικαστήριο, ότι υπάρχουν στοιχεία συνδρομής στην επίθεση να διαβιβάσει στην εισαγγελία».

Το δικαστήριο διέκοψε για να αποφασίσει για τους δύο μάρτυρες.

Αμέσως μετά τη διακοπή, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πλησίασε την κατηγορούμενη και της είπε: «Θα πεις την αλήθεια τώρα; Να κάτσω να ακούσω ή να φύγω;»

Οι φρουροί αμέσως μετέφεραν την κατηγορούμενη σε άλλο χώρο για την αποτροπή εντάσεων.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr