search-button
cross-out

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Χουλιάρας – Ο άνθρωπος πίσω από μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες

Θλίψη για τον θάνατο του Γιώργου Χουλιάρα - Είχε υπηρετήσει την τηλεόραση επί σειρά ετών από διάφορες θέσεις, σε Κύπρο και Ελλάδα.
Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Χουλιάρας – Ο άνθρωπος πίσω από μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες

Θλίψη από την είδηση θανάτου του Γιώργου Χουλιάρα, ενός ανθρώπου που εργάστηκε στην τηλεόραση και πρόσφερε σε αυτήν επί σειρά ετών.

Ο Γιώργος Χουλιάρας έδωσε μεγάλη “μάχη” τους τελευταίους μήνες με τον καρκίνο.

Η είδηση του θανάτου του, βύθισε βεβαίως στο πένθος την οικογένεια του και σκόρπισε θλίψη στους ανθρώπους της τηλεόρασης, την οποία είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών από διάφορες θέσεις, σε Κύπρο και Ελλάδα.

Ο Γιώργος Χουλιάρας είχε εργαστεί σε μεγάλα κανάλια της Ελλάδος. Με την άφιξη του στην Κύπρο ανέλαβε τα ηνία του προγράμματος στο Mega Κύπρου, όπου εργάστηκε για σχεδόν δέκα χρόνια. Με την αποχώρηση του από το Mega Κύπρου, εργάστηκε στο Sigma μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ο Γιώργος Χουλιάρας έδινε μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους 4 μήνες και νοσηλευόταν στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας “Αροδαφνούσα”. Ήταν σύζυγος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, τα δύο εξ αυτών ανήλικα.

Γιώργος Χουλιάρας

Η πορεία του στην Κύπρο

Οταν έφυγε από την Αθήνα και πήγε στην Κύπρο, άφηνε πίσω του ήδη μια μεγάλη πορεία στην τηλεόραση, σε MEGA, ΕΡΤ και Alpha και είχε βάλει ως στόχο την ανάπτυξη του τηλεοπτικού σταθμού Mega στην Κύπρο, αναλαμβάνοντας τα ινία του ως Γενικός Διευθυντής, παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα του σταθμού αποτελείτο αποκλειστικά με παραγωγές της Ελλάδας.

Ο Γιώργος Χουλιάρας μέσα σε διάστημα εννέα χρόνων διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του Mega, όπου με αυτοσχεδιασμό και πρωτοποριακές ιδέες δημιούργησε τα μεγάλα show ταλέντων, αλλά και τα πρώτα reality στην κυπριακή τηλεόραση.

Μερικά από αυτά: “DanSing”, “Get on Stage”, “Πρόβα γάμου” αλλά και η κοινωνική εκπομπή “Έχεις Μέσον” όπου δίνοντας τον λόγο στον πολίτη κατάφερε να προσελκύσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κυπριακού τηλεοπτικού κοινού.

Γιώργος Χουλιάρας

Από τα σημαντικά επιτεύγματα του και η ανάδειξη αρκετών τηλεοπτικών προσώπων στο νησί της Κύπρου, όπως η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η Στέλλα Στυλιανού, η Κατερίνα Αγαπητού, ο Λουκάς Φουρλάς και η Άντρη Καραντώνη.

Μετά από την πολύχρονη πορεία του στο κανάλι Mega Κύπρου, ο Γιώργος Χουλιάρας αποχώρησε τελικά και ανάλαβε τη θέση Διευθυντή Τηλεόρασης στον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα.

Στις αρχές του 2020 ανακοινώθηκε η παραίτηση του από το Σίγμα, αποφασίζοντας να μείνει εκτός τηλεοπτικών δρώμενων για κάποιο χρονικό διάστημα.

Η ημερομηνία τέλεσης της κηδείας του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Πηγή: cyprustimes.com / tothemaonline.com/thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr