search-button
cross-out

Εγκεφαλικά νεκρός ο 17χρονος Γιώργος σύμφωνα με τους γιατρούς

Το επιβεβαιώνουν δυστυχώς και όλα τα ιατρικά τεστ που έχουν γίνει
Εγκεφαλικά νεκρός ο 17χρονος Γιώργος σύμφωνα με τους γιατρούς

Δυστυχώς οι ελπίδες για να αναστραφεί το κλίμα πορείας της υγείας του 17χρονου Γιώργου Παρασύρη που νοσηλεύεται εδώ και μέρες στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου, εξανεμίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα ιατρικά τεστ που του έχουν γίνει από τους θεράποντες ιατρούς, επιβεβαιώνουν δυστυχώς ότι το παιδί είναι εγκεφαλικά νεκρό.

Υπενθυμίζεται ότι το νεαρό αγόρι είχε εμπλακεί σε τροχαίο επί της Παραλιακής Λεωφόρου στο Ηράκλειο, το ξημέρωμα της 20ης Οκτωβρίου, όταν όχημα στο οποίο ήταν συνοδηγός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού.

Λίγες ημέρες πριν την τραγική αυτή εξέλιξη, οι γονείς του 17χρονου Γιώργου είχαν μιλήσει στο Cretalive, ελπίζοντας σε ένα θαύμα για την πορεία της υγείας του παιδιού τους, τονίζοντας παράλληλα  οι αρμόδιοι θα πρέπει να ενεργοποιηθούν και να αποκαταστήσουν το τμήμα της ασφάλτου, όπου σημειώθηκε το τροχαίο στο οποίο μέχρι σήμερα έχουν γίνει αλλεπάλληλα σοβαρά τροχαία και έχουν σκοτωθεί άνθρωποι.

φωτογραφία αρχείου
cretalive.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr