search-button
cross-out

Έγκλημα Αγία Βαρβάρα: Στον ανακριτή ο 74χρονος που δολοφόνησε την πρώην σύζυγο του

«Τρελάθηκα και μην ξέροντας τι κάνω πυροβόλησα μια ή δύο φορές με το πιστόλι που είχα μαζί μου»
Έγκλημα Αγία Βαρβάρα: Στον ανακριτή ο 74χρονος που δολοφόνησε την πρώην σύζυγο του

Το κατώφλι του ανακριτή περνά σήμερα ο 74χρονος ο οποίος ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του, στην Αγία Βαρβάρα, ο οποίος θα δώσει την δική του εκδοχή για το τι συνέβη και για ποιον λόγο.

Ο 74χρονος, ο οποίος παραδόθηκε αυτοβούλως στην αστυνομία, στην προανακριτική του απολογία αρνήθηκε πως έστησε καρτέρι θανάτου στην άτυχη γυναίκα έξω από το σπίτι της. Πρόθεση του ήταν όπως ισχυρίζεται να «την φοβερίσει» και για το λόγο αυτό είχε μαζί του το «παλιό όπλο» που βρήκε όταν βοήθησε σε μια μετακόμιση και είχε στην κατοχή του οκτώ ολόκληρα χρόνια.

«Τρελάθηκα και μην ξέροντας τι κάνω πυροβόλησα μια ή δύο φορές με το πιστόλι που είχα μαζί μου». Ήταν η αντίδραση του, ισχυρίστηκε, όταν η εν διαστάσει σύζυγος του αρνήθηκε για ακόμη μια φορά να του επιστρέψει τα κοσμήματα της αδελφής του και του μίλησε άσχημα.

«Μακάρι να μην είχε συμβεί αυτό, το μετάνιωσα και ζητώ συγνώμη από τα παιδιά μου και από όλους» είπε στους αστυνομικούς και έκανε λόγο για  οικονομικές διαφορές που αφορούσαν την πολυκατοικία στην Αγία Βαρβάρα αλλά και τα καθαριστήρια που διατηρούσε με το θύμα, με το οποίο ήταν μαζί περισσότερο από 40 χρόνια, ενδοοικογενειακή βία, εξωσυζυγικές σχέσεις και απαξιωτικές συμπεριφορές.

«Η συμπεριφορά της προς εμένα ήταν τελείως απαράδεκτη. Κάθε τόσο μου έκανε μήνυση χωρίς λόγο και χωρίς να την έχω πειράξει ποτέ. Με προσέβαλε συνεχώς και μου πετούσε γλάστρες. Είχε κάνει τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου να μη μου μιλάνε, αποκόβοντας με από αυτά, με είχε χτυπήσει επανειλημμένα και με έβριζε συνεχώς με τα χειρότερα λόγια. Απέναντι σε μένα ήταν πολύ αχάριστη… Όλα αυτά τα χρόνια αισθανόμουν ψυχολογικά χάλια» ανέφερε στην προανακριτική του απολογία ο κατηγορούμενος.

Ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκιση του ή όχι.

Πηγή: news,.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr