search-button
cross-out

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Νέα αρχή για τη μικρή Λυδία στην Αλόννησο – Το κλάμα της μητέρας της Καρολάιν όταν την πήρε αγκαλιά

Τι είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για την επιμέλεια του 12μηνου βρέφους
Έγκλημα Γλυκά Νερά: Νέα αρχή για τη μικρή Λυδία στην Αλόννησο – Το κλάμα της μητέρας της Καρολάιν όταν την πήρε αγκαλιά

Ρίγη συγκίνησης έφερε στην οικογένεια της άτυχης 20χρονης, η έλευση της μικρής Λυδίας στην Αλόννησο, στο μέρος όπου μεγάλωσε η μητέρα της.

Η μητέρα που δεν θα γνωρίσει ποτέ, αφού ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος της έκοψε το νήμα της ζωής.

Μετά την προσωρινή απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, το 12 μηνών βρέφος θα μείνει με τους γονείς της Καρολάιν, καθώς σε αυτούς δόθηκε η προσωρινή επιμέλεια της μικρούλας.

Γιαγιά και εγγονή αγνάντευαν τη θάλασσα

Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν πώς ένιωσε η οικογένεια της Καρολάιν όταν έσφιξε στην αγκαλιά της το εγγόνι της. Το παιδί του αδικοχαμένου τους παιδιού, που έφυγε από τη ζωή τόσο νέα και τόσο άδικα.

Από χθες, Τρίτη 29/6, οι γονείς της Καρολάιν κλαίνε από χαρά. Η οικογένεια που ζει το χαμό του παιδιού της, παίρνει ζωή από την ύπαρξη της μοναδικής της εγγονή. Η μικρή Λυδία είναι το «φως», στο «σκοτάδι» που έφερε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με τη δολοφονία της Καρολάιν.

Η νέα ζωή της μικρής Λυδίας είναι γεγονός. Κάνει το καινούριο της ξεκίνημα στο σπίτι της οικογένειας της μητέρας της, με τους γονείς της δολοφονημένης άτυχης γυναίκας, στην Αλόννησο.

Χθες, αργά το απόγευμα, η γιαγιά πήρε μετά από μέρες την εγγονή της αγκαλιά και βγήκαν στο μπαλκόνι. Κοίταζαν για ώρα τη θάλασσα.

Από τα μάτια της γιαγιάς δεν σταμάτησαν να κυλούν δάκρυα. Η Σούζαν καλείται να καλύψει το μεγάλο κενό της κόρης και να είναι αυτή που θα καθοδηγήσει στα πρώτα βήματά της τη μικρή Λυδία.

Τι είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για την επιμέλεια

Ο 32χρονος σχολίασε την απόφαση της εισαγγελίας Ανηλίκων αναφορικά με την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, δηλώνοντας «ανακουφισμένος από την απόφαση» που ελήφθη.

Η οικογένεια του συζυγοκτόνου θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί τακτικές επισκέψεις στο παιδί μόνο στο νησί, όμως. «ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πιλότος.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr