search-button
cross-out

Έγκλημα πάθους στην Αχαϊα: Με αλεξίσφαιρο στα δικαστήρια Πάτρας ο καθ ομολογία δολοφόνος

Φρούριο τα δικαστήρια στην Πάτρα, με τους αστυνομικούς να κάνουν συνεχείς ελέγχους. Το έγκλημα πάθους στην Αχαϊα συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις στην περιοχή…
Έγκλημα πάθους στην Αχαϊα: Με αλεξίσφαιρο στα δικαστήρια Πάτρας ο καθ ομολογία δολοφόνος

Στα Δικαστήρια στην Πάτρα οδηγήθηκε εκ νέου το πρωί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για το φόβο αντεκδίκησης, ο καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας του 63χρονου στην Κάτω Αχαΐα. Περιμετρικά του δικαστικού μεγάρου κατά την ώρα της προσαγωγής του 63χρονου στον Εισαγγελέα είχαν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις που περιφρουρούσαν το χώρο και τους γύρω δρόμους για τυχόν συγκέντρωση ατόμων, συγγενών του θύματος.

Ο καθ ομολογία δράστης θα παρουσιαστεί στον εισαγγελέα μετά την προθεσμία που είχε λάβει για να απολογηθεί, αφού δεν είχε συνήγορο και έπρεπε να του ορίσει η δικαστική αρχή. Κατα την προσαγωγή του την Τετάρτη, δεν απάντησε σε ερωτήσεις για το έγκλημα πάθους, ενώ εμφανίστηκε μετανιωμένος.

Οι φόβοι βεντέτας και αντεκδίκησης από τους συγγενείς του θύματος επιβεβαιώθηκαν την Πέμπτη 20 Απριλίου, όταν περίπου 150 άτομα, πήγαν στο σπίτι του δράστη στα Τσιγγάνικα της Κάτω Αχαϊας και προκάλεσαν φθορές πετώντας πέτρες και ξύλα.

Υπενθυμίζεται οτι ο δράστης σκότωσε τον συνομίληκό του σε χωράφι στην Κάτω Αχαϊα μετά από λογομαχία, με πάνω από 30 μαχαιριές. Πίστευε πως ήταν ο εραστής της γυναίκας του.

Μετά την πράξη του εξαφανίστηκε, αλλά οι αστυνομικοί τον εντόπισαν άμεσα μέσω οπτικού υλικού από κάμερα ασφαλείας. Όταν συνελήφθη ομολόγησε το έγκλημα πάθους και υπέδειξε το σημείο που είχε κρύψει το μαχαίρι.

Πηγή: thebest.gr
newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr