search-button
cross-out

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι τέσσερις μάρτυρες υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, η προετοιμασία για τη δίκη και το Channel 5

Σε συνεννοήση με τον δικηγόρο του, ο 33χρονος πιλότος εξετάζει πώς μπορεί να κλείσει νομικά το ζήτημα με το βρετανικό κανάλι
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι τέσσερις μάρτυρες υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, η προετοιμασία για τη δίκη και το Channel 5

Οι τέσσερις μάρτυρες υπεράσπισης, η ανάγνωση της δικογραφίας στο κελί και οι διαπραγματεύσεις στο Λονδίνο με φόντο το ντοκιμαντέρ για το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη διεκδίκηση αποζημίωσης. Αυτή είναι η νέα καθημερινότητα του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στο κελί των φυλακών Κορυδαλλού, που μοιράζεται με έναν επίορκο αστυνομικό, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της πολύκροτης δίκης στις 8 Άπριλίου στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Ο 33χρονος πιλότος που τον περασμένο Μάιο, δολοφόνησε την νεαρή σύζυγο του Καρολάιν Κράουτς μπροστά στα μάτια της μόλις 11 μηνών κόρης τους Λυδίας, στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, κρέμασε τον σκύλο του και παρουσίασε το ανοσιούργημα που διέπραξε ως ληστεία, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, έχει προσαρμόσει το πρόγραμμά του στη φυλακή ενόψει της δίκης.

Σε συνέννόηση με τον δικηγορο του κ. Αλέξανδρο Παπαιωαννίδη, έλαβε αντίγραφα όλης της δικογραφίας και τη μελετά, ενώ προτεραιότητα του είναι η αναζήτηση όσο το δυνατόν περισσότερων μαρτύρων υπεράσπισης έτσι ώστε να αντικρούσει την εκδοχή της προσχεδιασμένης ενέργειας  με τον αριθμό των μαρτυρων να ανέρχεται μέχρι στιγμής σε τέσσερα άτομα που προέρχονται απο το κοινωνικό και επαγγελματικό του περιβάλλον. Παράλληλα, μέσω του κ. Παπαιωαννίδη, έχει έρθει σε επαφή με Έλληνα δικηγόρο στο Λονδίνο ο οποίος έχει λάβει εντολή να κινηθεί νομικά εναντίον του Channel 5 για το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Καρολάιν: Η δολοφονία στα Γλυκά Νερά που “κορόιδεψε” τον κόσμο» που προβλήθηκε απο το βρετανικό δικτυο και σε ένα αφιέρωμα 90 λεπτών για την υπόθεση των Γλυκών Νερών επικεντρώθηκε στα δραματικά γεγονοτα το ξημέρωμα της 11ης Μαίου και την εξιχνίαση της συζυγοκτονίας. Ο 33χρονος πιλότος διεκδικεί αποζημίωση απο το αγγλικο κανάλι με το επιχείρημα οτι προέβαλλε την φρικαλέα ιστορία και παρουσίασε μάρτυρες χωρίς καν να έχει ξεκινήσει το δικαστήριο και να έχουν αποφανθεί τα αρμοδια όργανα για την υπόθεση και την τύχη του Μπάμπη Αναγνωστοπουλου.

«Απομένουν ελάχιστες οι μέρες για την έναρξη της δίκης της πολύκροτης υποθέσης. Στις 8 Απριλίου θα ξεκινήσει ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, όπου θα παρασταθεί και η πολιτική αγωγή από την πλευρά της αδικοχαμένης συζυγου του. Όσον αφορά στην πρόταση των μαρτύρων, πράγματι απο μέρους μας θα προταθούν ως μάρτυρες άνθρωποι του ευρύτερου κοινωνικού του περιγύρου αλλά και τεχνικοί σύμβουλοι σχετικά με τις συνθήκες του αδικήματος που θα εξεταστεί. Ο εντολέας μου έχει ήδη ξεκινήσει την ανάγνωση της δικογραφίας, προκειμενου να μπορέσει να προετοιμάσει και την απολογία του και σίγουρα είναι σε ένα σταδιο αναμονής σχετικά με την έκβαση της δίκης και στο τι θα αποφανθούν εν τέλει οι φυσικοί του δικαστές» επισημαίνει ο κ. Αλέξανδρος Παπαιωαννιδης ενώ αναφερομενος στο θέμα του Channel 5 τονίζει πως «Σχετικά με την υπόθεση του ντοκιμαντέρ απο το Κανάλι 5, έχουμε ήδη ερθει σε συνεννόηση με δικηγορο στο Λονδίνο για το ζήτημα των δικαιωμάτων και το πως δόθηκε η συγκεκριμένη άδεια καθώς εξετάστηκαν και μαρτυρες ενώ η υπόθεση δεν έχει ξεκινήσει καν. Ειμαστε σε σταση αναμονής, σε συνέννόηση και με το ίδιο το κανάλι για να δούμε τι προθέσεις υπάρχουν και πως μπορεί να κλείσει νομικά το συγκεκριμένο ζήτημα».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr