search-button
cross-out

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ η φερόμενη ως ψυχολόγος της 20χρονης-Πότε συνάντησε τελευταία φορά τον πιλότο

Η γυναίκα παρέμεινε στην ΓΑΔΑ για περίπου δύο ώρες - Κατέθεσε και ο πιλότος
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ η φερόμενη ως ψυχολόγος της 20χρονης-Πότε συνάντησε τελευταία φορά τον πιλότο

«Εγώ δεν παρουσιάστηκα ως ψυχολόγος στην 20χρονη κοπέλα. Έχω το “Κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης, ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων” με άδεια από το Επιμελητήριο Αθηνών», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η 60χρονη γυναίκα, που φέρεται ότι βοηθούσε ψυχολογικά την κοπέλα που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά, στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς του Τμήματος Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 60χρονη, που κλήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαθέτει πτυχίο ψυχολογίας και άδειας άσκησης επαγγέλματος και όχι για να καταθέσει αν γνωρίζει κάτι σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης, δεν παρουσίασε στους αστυνομικούς κάποιο πτυχίο, αλλά μια σειρά από πιστοποιητικά παρακολούθησης διαφόρων σεμιναρίων.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η γυναίκα παρέμεινε στην ΓΑΔΑ για περίπου δύο ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η Εισαγγελία διέταξε προκαταρκτική για να ερευνηθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της αντιποίησης του επαγγέλματος του ψυχολόγου. Στο πλαίσιο αυτό κατάθεση έδωσαν η φερόμενη ως ψυχολόγος, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων αλλά και ο σύζυγος της Καρολάιν. Ο πιλότος έδωσε κατάθεση πριν τη φερόμενη ως ψυχολόγο.

Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. ο φάκελος θα διαβιβαστεί στη Δικαιοσύνη που θα κρίνει εάν θα απαγγελθούν ή όχι κατηγορίες σε βάρος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Μυλωνοπούλου ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η τελευταία φορά που έκανε συνεδρία με τον Καρολάιν και το σύζυγο της ήταν τον περασμένο Ιανουάριο στο γραφείο της στο Χαλάνδρι. Συνολικά είχαν κάνει οχτώ συνεδρίες, ενώ η τελευταία επικοινωνία της με τον πιλότο –σύζυγο της 20χρονης- ήταν ένα συλλυπητήριο μήνυμα που του απέστειλλε μετά το τραγικό συμβάν στα Γλυκά Νερά.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr