search-button
cross-out

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Ράκος ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς – “Σκότωσε το κορίτσι μου, να σαπίσει στη φυλακή”

Θρηνεί ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς για τον άδικο χαμό της κόρης του και ζητά την παραδειγματική τιμωρία του 30χρονου δράστη της δολοφονίας στην Φολέγανδρο.
Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Ράκος ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς – “Σκότωσε το κορίτσι μου, να σαπίσει στη φυλακή”

Την ώρα που ο 30χρονος καθ’ομολογία δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού, η οικογένεια του θύματος προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να συνειδητοποιήσει ότι η 26χρονη δεν θα ξαναγυρίσει από τις πρώτες της διακοπές στην Φολέγανδρο που έμελλαν να είναι και οι τελευταίες.

Με μια δήλωσή του στην εκπομπή “καλοκαίρι #not” ο πατέρας της νεαρής κοπέλας ξεσπά κατά του δράστη, λέγοντας ότι επιθυμεί να καταδικαστεί σε ισόβια.

“Είμαστε στενοχωρημένοι, σκότωσε το κορίτσι μου κι αφού δεν υπάρχει ποινή εις θάνατον, να σαπίσει στη φυλακή και να “φάει” ισόβια χωρίς να βγει έξω, χωρίς άδειες, χωρίς τίποτα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Συγγνώμη για όλα”, λέει τώρα ο 30χρονος
Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος επιβιβάστηκε το πρωί στο πλοίο από τη Νάξο για τον Πειραιά, συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ώστε να οδηγηθεί στον Κορυδαλλό. Αρχικά θα μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών, για να διενεργηθεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που έχει ζητήσει η υπεράσπισή του.

Εξερχόμενος πάντως από το αστυνομικό τμήμα στη Νάξο και ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί, ζήτησε έπειτα από τόσες ημέρες συγγνώμη. Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, για πρώτη φορά μίλησε σε δημοσιογράφους και ζήτησε “συγγνώμη για όλα”.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες τα ευρήματα του ιατροδικαστή φαίνεται να μην επιβεβαιώνουν την στιγμιαία ένταση μεταξύ θύτη και θύματος και την “κακιά στιγμή” που επικαλέστηκε ο καθ’ ομολογίαν δράστης. Από την ιατροδικαστική υπηρεσία προκύπτει ξυλοδαρμός της άτυχης γυναίκας αλλά και σύρσιμό της στα βράχια πριν καταλήξει στην θάλασσα όπου και πέθανε από πνιγμό αβοήθητη. Επίσης, ισχυροποιείται και η αρχική εκτίμηση πως το θύμα ήταν ζωντανό, πιθανώς χωρίς τις αισθήσεις του, όταν έπεσε στο νερό από τον γκρεμό.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr