search-button
cross-out

Εγκλημα στη Γλυφάδα: Αμετανόητος ο 51χρονος: “Πήρα τη ρεβάνς με… ρουά-ματ – Κοιμάμαι σαν πουλάκι, ήρεμος”

Ο 51χρονος στις 9 Δεκεμβρίου, κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι και σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του στη Γλυφάδα
Εγκλημα στη Γλυφάδα: Αμετανόητος ο 51χρονος: “Πήρα τη ρεβάνς με… ρουά-ματ – Κοιμάμαι σαν πουλάκι, ήρεμος”

Σκληρός και αμετανόητος ο άνδρας που, στις 9 Δεκεμβρίου, κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι και σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του, την ώρα που πήγαινε να ανοίξει το χρωματοπωλείο του, στη Γλυφάδα.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, λίγα λεπτά αργότερα, παραδόθηκε στις Αρχές και από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι είχαν διαφορές με το θύμα. Μιλώντας στην “Real News” λέει ότι πήρε την εκδίκησή του: “Στα 31 μου, μου κατέστρεψαν τη ζωή, αυτός, η μητέρα μου και η αδερφή μου. Στα 51 μου, πήρα τη ρεβάνς με… ρουά-ματ. Όχι, δεν μετανιώνω. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Κοιμάμαι σαν πουλάκι από εκείνη την ημέρα, ήρεμος.”

Υποστηρίζει ότι οι τρεις τους έστησαν μία πλεκτάνη, προκειμένου να οικειοποιηθούν το μερίδιό του από την οικογενειακή περιουσία.”Επισκέφθηκα τον λογιστή της εταιρείας και μου είπε ότι, αν η επιχείρηση βγάλει παθητικό, θα πρέπει να πληρώσω εγώ το μερίδιο. Δεν είχα μισθό εγώ στην επιχείρηση. Φοβήθηκα ότι θα μου κάνει τέτοια ζημιά ο εν λόγω κύριος, οπότε πήγα και έκανα δωρεά στην αδερφή μου όλες τις μετοχές, χωρίς να πάρω ούτε σεντ. Οπότε, εγώ δεν πήρα τίποτα για τα χρόνια που δούλεψα. Δεν ήταν όμως αυτό το θέμα, αλλά ότι “έτρωγε τα λεφτά της μάνας μου”, ισχυρίζεται.

Από την πλευρά της οικογένειας, όμως, αρνούνται κάθε οικονομική διαφορά με τον καθ’ ομολογίαν δράστη, ο οποίος ήδη έχει προφυλακιστεί μετά την απολογία του.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr