search-button
cross-out

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της ηλικιωμένης-Η πάλη και το στοιχείο που “καίει” τον σύζυγο της

Οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη συνεχίζουν την έρευνα για το έγκλημα. Περιγράφουν τις ανατριχιαστικές εικόνες που είδαν στο διαμέρισμα όταν μπήκαν μετά τη δολοφονία…
Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της ηλικιωμένης-Η πάλη και το στοιχείο που “καίει” τον σύζυγο της

Ένα 24ωρο μετά τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, οι έρευνες των αστυνομικών για το έγκλημα συνεχίζονται και πλέον αναμένουν το «πράσινο φως» από τους γιατρούς, για να πάρουν κατάθεση από τον σύζυγό της. Τον 88χρονο που νοσηλεύεται φρουρούμενος και θεωρείται από την πρώτη στιγμή ως βασικός ύποπτος για το φονικό. Φέρεται να σκότωσε την σύζυγό του με αιχμηρό αντικείμενο και αλλεπάλληλα χτυπήματα στην κοιλιά και στο κεφάλι. Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι έχουν ήδη περιγράψει τις σκηνές που αντίκρισαν.

«Προστρέξαντες αστυνομικοί του τοπικού Α.Τ. Χαριλάου-Αναλήψεως εντόπισαν το θύμα να κείτεται εντός λίμνης αίματος στο χώρο της κουζίνας, φέρουσα πολλαπλά τραύματα από νύσσον όργανο και το σύζυγό της, να είναι ξαπλωμένος, άνευ αισθήσεων, στο καναπέ του καθιστικού, φορώντας γάντι με ίχνη αίματος στο αριστερό του χέρι» αναφέρεται στο σχετικό διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ.

«Κατά την αυτοψία που επακολούθησε από αστυνομικούς της αρμόδιας Υπηρεσίας (Δ.Α.Θ./Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι./ Τ.Ε.Ζ.Π.Ε.) διαπιστώθηκε ότι, ο χώρος της κουζίνας παρουσίαζε εικόνα ενδεικτική προηγηθείσας πάλης. Κατά την μακροσκοπική εξέταση της σορού από τον Ιατροδικαστή υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα προθανάτια και μεταθανάτια από νύσσον-τέμνων όργανο στην κεφαλή, στο λαιμό, στην κοιλιακή χώρα και σε διάφορα σημεία του σώματος, ενώ ο θάνατος επήλθε κατ’ εκτίμηση πρωινές ώρες (22-02-2024). Σύμφωνα με τον ανιψιό, ο δράστης το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο και έκτοτε εμφάνιζε διαταραγμένη συμπεριφορά» καταλήγει η αστυνομία.

Τα ίχνη αίματος στο γάντι που φορούσε ο 88χρονος οδηγούν τους αστυνομικούς στην εκτίμηση, πως εκείνος ήταν ο δράστης. Ο 88χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη. Είναι εκτός κινδύνου και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, ωστόσο δεν λέει λέξη στους γιατρούς για το πώς έγινε το περιστατικό και τι συνέβη με τη σύζυγό του.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr