search-button
cross-out

Έγκλημα στη Χαλκίδα: Έφτασε στον ανακριτή για να απολογηθεί η δολοφόνος του 43χρονου

H 39χρονη εμφανίστηκε στα δικαστήρια γύρω στις 9.30 το πρωί - Διαψεύδει το σενάριο κακοποίησης από τον σύζυγό της ο δικηγόρος της - «Κλειδί» τα κινητά του θύματος και της δράστιδος
Έγκλημα στη Χαλκίδα: Έφτασε στον ανακριτή για να απολογηθεί η δολοφόνος του 43χρονου
Ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή βρίσκεται σήμερα η 39χρονη που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 43χρονο στη Χαλκίδα.

Η γυναίκα που σκότωσε με πάνω από 20 μαχαιριές τον άτυχο ξυλουργό και φέρεται να μην έχει πει λέξη στους αστυνομικούς εμφανίστηκε στα δικαστήρια γύρω στις 9.30 το πρωί.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η 39χρονη αναμένεται να προφυλακιστεί.

Στο μεταξύ, μυστήριο συνεχίζει να σκεπάζει το κίνητρο της δολοφονίας, με τις αρχές να αναζητούν τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι της δράστιδος. Η αστυνομία «ξεσκονίζει» τα κινητά, ώστε να διαπιστώσει τι μηνύματα είχαν ανταλλάξει θύμα και κατηγορούμενη. Ο δικηγόρος της 39χρονης, Θεμιστοκλής Κωντσιλίδης, σε δηλώσεις που έκανε στο Mega, επισήμανε ότι η γυναίκα διαψεύδει τα όσα αρχικά αναφέρονταν από τους γονείς της ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον σύζυγό της και ισχυρίζεται ότι τον «λάτρευε». «Παρακολουθείται εντατικά, τα τελευταία δύο χρόνια, από ψυχίατρο» υποστήριξε ακόμη ο δικηγόρος για τη δράστιδα.
Από την άλλη, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος και προσωπικός φίλος του άτυχου άντρα, Αθανάσιος Τάρτης, ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε υπήρξε δεσμός μεταξύ της κατηγορουμένης και του 43χρονου και τονίζει ότι το αίτιο του εγκλήματος πρέπει να αναζητηθεί στην κακοποίηση από τον σύζυγό της, που φέρεται να υφίστατο η ίδια τα τελευταία χρόνια. «Τίποτα δεν την βασάνιζε 15 χρόνια, τίποτα απολύτως. Είναι μια δικαιολογία που εφευρέθηκε για να καλύψει την πράξη της. Τα σενάρια δημιουργούνται για να καλύψουν τα αδικαιολόγητα. Ουδέποτε υπήρξε δεσμός ούτε σχέση του θύματος με την 39χρονη» δηλώνει ο κ. Τάρτης στον ΑΝΤ1. Και προσθέτει: «Δεν έχει λογική αυτό που λέει η 39χρονη, γιατί αλλιώς δεν θα πήγαινε εκείνη και ο άντρας της στον γάμο του θύματος. Δεν είχε πάει όλο το χωριό, ήταν λίγοι οι καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους η 39χρονη και ο άνδρας της».

Ο ίδιος επισημαίνει, δε, ότι «δυστυχώς, φαίνεται μετά την ειδοποίηση του συζύγου της από το θύμα ότι “φίλε, πρόσεξε τη γυναίκα σου”, ξεκίνησε η κακοποίηση της 39χρονης. Άκουσα από τη μάνα της κατηγορούμενης ότι από τότε, τα τελευταία δύο-τρία χρόνια, ξεκίνησε η συστηματική κακοποίηση της 39χρονης από τον σύζυγό της. Μόνη της το είπε η μητέρα της δράστιδος. Ο πατέρας της μιλούσε για “μαυρισμένα μάτια” και τέτοια».

«Δεν υπάρχει κανένα μυστικό που να συνδέει τους δύο. Φαίνεται ότι αυτή η συστηματική κακοποίηση από τον σύζυγό της οδήγησε να εκδικηθεί το άτυχο θύμα, γιατί αυτός ήταν που την “κάρφωσε” στον σύζυγό της για τις πιέσεις που του ασκούσε» καταλήγει.

Βίντεο από τον γάμο του 43χρονου – Στους καλεσμένους η 39χρονη με τον σύζυγό της

Σε βίντεο που προέβαλε ο Alpha, η 39χρονη εμφανίζεται να βρίσκεται μαζί με τον σύζυγό της, μεταξύ των καλεσμένων στη γαμήλια δεξίωση του 43χρονου το 2021.

Ο γάμος του 43χρονου με τη γυναίκα του, έγινε τον Ιούλιο του 2021 και πέντε μήνες μετά, επισκέφτηκε το δικηγόρο του για να τον συμβουλεύσει, καθώς δεχόταν ασφυκτικές πιέσεις από την κατηγορούμενη.

Την παρουσία της 39χρονης στον γάμο, είχε αναφέρει και η σύζυγος του θύματος, λέγοντας στους αστυνομικούς πως «τη γυναίκα αυτή την είχα δει τελευταία φορά στον γάμο μας τον Ιούλιο του ’21».

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

Το τραγούδι που γράφτηκε για τον Γιώργο Μαρίνο – Η ιστορία πίσω από τους στίχους της Νίνας Ναχμία
Lifestyle

Το τραγούδι που γράφτηκε για τον Γιώργο Μαρίνο – Η ιστορία πίσω από τους στίχους της Νίνας Ναχμία

Άγιος έρωτας – Ο Μαρκόπουλος συναντά τη μάνα του!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Άγιος έρωτας – Ο Μαρκόπουλος συναντά τη μάνα του!

Βαρύ πένθος στον Πύργο για τον θάνατο του 18χρονου Μάκη
Ελλάδα

Βαρύ πένθος στον Πύργο για τον θάνατο του 18χρονου Μάκη

Θάνατος εκπαιδευτικού στη Θεσσαλονίκη-Σοκάρει η αναφορά που είχε κάνει: Η μαθήτρια…την ώρα που δίδασκα  με είπε π…, με απείλησε ότι θα με δείρει, με έσπρωξε δυο φορές και…
Videos

Θάνατος εκπαιδευτικού στη Θεσσαλονίκη-Σοκάρει η αναφορά που είχε κάνει: Η μαθήτρια…την ώρα που δίδασκα με είπε π…, με απείλησε ότι θα με δείρει, με έσπρωξε δυο φορές και…

Το “Moments” κάνει πρεμιέρα με πρώτο καλεσμένο τον Γιώργο Καπουτζίδη!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το “Moments” κάνει πρεμιέρα με πρώτο καλεσμένο τον Γιώργο Καπουτζίδη!

Καλαμαριά: Ακατάσχετη αιμορραγία από μαχαιριά στην καρδιά, «έδειξε» η ιατροδικαστική για τον 20χρονο Κλεομένη που δολοφονήθηκε
Ελλάδα

Καλαμαριά: Ακατάσχετη αιμορραγία από μαχαιριά στην καρδιά, «έδειξε» η ιατροδικαστική για τον 20χρονο Κλεομένη που δολοφονήθηκε

Βάσω Λασκαράκη για Λευτέρη Σουλτάτο:  Είναι ένας χαρακτήρας ισοπεδωτικός. Η ζωή μαζί του είναι το κάτι άλλο…
Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη για Λευτέρη Σουλτάτο: Είναι ένας χαρακτήρας ισοπεδωτικός. Η ζωή μαζί του είναι το κάτι άλλο…

«Σήμερα ο κόσμος μας σκοτείνιασε»: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 18χρονου Μάκη που σκοτώθηκε στον Πύργο
Ελλάδα

«Σήμερα ο κόσμος μας σκοτείνιασε»: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 18χρονου Μάκη που σκοτώθηκε στον Πύργο

zinapost.gr