search-button
cross-out

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Οι καυγάδες και τα ασφαλιστικά μέτρα – «Υπήρχαν θέματα στην οικογένεια»

Πληθαίνουν οι φωνές που αναφέρουν πως το κλίμα στην τριώροφη πολυκατοικία της οικογένειας όπου δολοφονήθηκε ο 57χρονος γιατρός στην Αγία Βαρβάρα ήταν τοξικό.
Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Οι καυγάδες και τα ασφαλιστικά μέτρα – «Υπήρχαν θέματα στην οικογένεια»

Σήμερα (28/02) αναμένεται να περάσει το «κατώφλι» του ανακριτή ο 69χρονος που δολοφόνησε με καραμπίνα τον γαμπρό του, έξω από το σπίτι του, στην Αγία Βαρβάρα. Λίγο πριν δώσει εξηγήσεις στη δικαιοσύνη, ο ηλικιωμένος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του και εύχεται να γυρνούσε τον χρόνο πίσω, ενώ για το κίνητρο υποστηρίζει πως εκείνη την ημέρα ο γαμπρός του τον έβρισε, «θόλωσε» και τον σκότωσε.

Τόσο από μαρτυρίες, όσο και από τις πρώτες έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας υποδεικνύεται πως το γυαλί είχε «σπάσει» ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας.

Όπως επιβεβαίωσε και η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, η οικογένεια είχε σοβαρά θέματα: «Η δίωξη που τού ασκήθηκε (στον πεθερό) είναι για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Δίωξη ασκήθηκε και στη σύζυγο που φαίνεται πως τον προέτρεψε. Υπήρχαν οικογενειακά θέματα στη συγκεκριμένη οικογένεια», τόνισε, μιλώντας στο MEGA.

Υπενθυμίζεται πως η πεθερά η οποία κατηγορείται για συνέργεια αρνείται κάθε εμπλοκή και ισχυρίζεται πως ούτε έβρισε τον γαμπρό της πριν από το έγκλημα, ούτε είπε μέσα από το θυροτηλέφωνο στον σύζυγο και δράστη «ρίξ’ του, ρίξ’ του» αλλά όπως η ίδια υποστηρίζει εκείνη τη στιγμή ήταν στην κουζίνα, καθώς μόλις είχε γυρίσει από το σούπερ μάρκετ και τακτοποιούσε τα πράγματα. Αντιλήφθηκε ότι κάτι συμβαίνει, μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς και τότε βγήκε να δει τι έγινε.

Ο πεθερός είχε φτάσει μέχρι την εισαγγελία ανηλίκων

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο πεθερός είχε φτάσει μέχρι την Εισαγγελία Ανηλίκων καταγγέλλοντας τον γαμπρό του για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος του εγγονού του. Μάλιστα, στις 14 Φεβρουαρίου φέρεται να ζήτησε επίσπευση των διαδικασιών με αίτημα προς την εισαγγελία.

Σύμφωνα με την αδερφή του θύματος, δεν είχε προκύψει τίποτα απολύτως άλλωστε ο γιατρός ήταν ένας άνθρωπος που όπως όλοι λένε λάτρευε τα παιδιά, ήταν πάντα χαμογελαστός, τρυφερός και βοηθούσε όσους μπορούσε.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr