search-button
cross-out

Έγκλημα στην Αργολίδα: “Δεν αντέχω άλλο, συγγνώμη” – Το σημείωμα πριν σκοτώσει τη γυναίκα του και αυτοκτονήσει

Ο 78χρονος έπνιξε, πιθανόν με σχοινί, την άρρωστη γυναίκα του στην Αργολίδα - Η ασθένειά της που δεν άντεξε και η συγγνώμη στα παιδιά του.
Έγκλημα στην Αργολίδα: “Δεν αντέχω άλλο, συγγνώμη” – Το σημείωμα  πριν σκοτώσει τη γυναίκα του και αυτοκτονήσει

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αργολίδας μετά το έγκλημα που έγινε στον οικισμό της Βερβερούντας στο Πόρτο Χέλι. Εκεί, το βράδυ της Πέμπτης ένας 78χρονος σκότωσε την -κατά τρία χρόνια μικρότερη- σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στην αυλή του σπιτιού τους.

Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας φέρνουν στην επιφάνεια μία οικογενειακή τραγωδία, όπως προκύπτει και από το σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας.

Σύμφωνα με το anagnostis.org, όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη αργά το βράδυ στην αυλή του σπιτιού τους όπου ο ηλικιωμένος έπνιξε, πιθανόν με σχοινί, την 75χρονη άρρωστη γυναίκα του.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο δράστης, μετά την πράξη του, μπήκε μέσα στο δωμάτιο, έγραψε ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε γιατί σκότωσε τη σύζυγό του, τηλεφώνησε στην αστυνομία περίπου στις 11:00 το βράδυ και ομολόγησε την πράξη του. Στη συνέχεια, βγήκε πάλι έξω και κρεμάστηκε πάνω από τη σορό της ηλικιωμένης.

Δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, καθώς η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη και τα σπίτια είναι απομονωμένα. Το μοναδικό στοιχείο που έχει η Αστυνομία είναι το σημείωμα που άφησε ο 78χρονος άνδρας όπου μεταξύ άλλων έγραφε “υπαίτιος είμαι εγώ”. Ανέφερε δε πως η σύζυγός του τα τελευταία χρόνια έπασχε από Αλτσχάιμερ και δεν άντεχε άλλο αυτήν την κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα ζητούσε συγγνώμη από τα παιδιά του.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr