search-button
cross-out

Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Ο δράστης είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, λέει ο δικηγόρος του θύματος

Σε κατάσταση σοκ τα παιδιά της Νεκταρίας
Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Ο δράστης είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, λέει ο δικηγόρος του θύματος

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ανέλαβε την εκπροσώπηση της οικογένειας της 48χρονης στην Ιεράπετρα που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Μιλώντας για την υπόθεση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο κ. Λύτρας ανέφερε ότι η οικογένεια είναι σε κατάσταση σοκ και ότι τα παιδιά είναι φοβισμένα, μετά από όσα έκανε ο πατέρας τους.

Ο κ. Λύτρας έκανε λόγο για έναν άνθρωπο με κακοποιητική συμπεριφορά, ο οποίος στο παρελθόν είχε χτυπήσει την μεγάλη του κόρη και είχε στραφεί εναντίον του.

Παράλληλα, σχολιάζοντας τις αναφορές για ψυχολογικά προβλήματα του δράστη ο κ. Λύτρας είπε πως δεν φαίνεται ένας άνθρωπος που έχει το ακαταλόγιστο, καθώς όπως είπε ο κ. Λύτρας, ο δράστης νοίκιασε το μηχανάκι, πήρε μαζί του το μαχαίρι και πήγε εκεί που δούλευε η Νεκταρία για να την σκοτώσει.

Σημείωσε ακόμα ότι τον προβληματίζει και η συμπεριφορά του δράστη μετά το έγκλημα

Τέλος, ο κ. Λύτρας είπε ότι το αστυνομικό τμήμα της περιοχής γνώριζε για την συμπεριφορά του δράστη αλλά με βάση την νομοθεσία δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Κρατείται ο 54χρονος συζυγοκτόνος – Καρέ-καρέ το άγριο φονικό

Στο αστυνομικό τμήμα κρατείται από χθες ο 54χρονος συζυγοκτόνος που το πρωί του Σαββάτου μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 48χρονη πρώην σύζυγό του, Νεκταρία.

Ήδη σε βάρος του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση από τον εισαγγελέα ενώ ο ίδιος αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Νεάπολης αύριο το πρωί.

syzygoktonos-egklhma-ierapetra2

Καρέ – καρέ το άγριο φονικό όπως το περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας

Απόλυτα ψύχραιμος εμφανίστηκε αμέσως μετά την δολοφονία της πρώην συζύγου του, ο 54χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της διευθύντριας του ξενοδοχείου όπου έγινε η άγρια δολοφονία ο δράστης ήταν απόλυτα ψύχραιμος ενώ είχε προαναγγείλει την πρόθεσή του να την σκοτώσει.

Η 48χρονη έφυγε σήμερα το πρωί από το σπίτι όπου έμενε με το νέο της σύντροφο στην Ιεράπετρα για να πάει στο ξενοδοχείο στην περιοχή της Περιστεράς προκειμένου να κάνει ένα δοκιμαστικό για να πιάσει δουλειά.

 «Η κοπέλα ήρθε το πρωί να κάνει δοκιμαστικά για να δούμε αν θα την πάρουμε του χρόνου. Αυτός, όπως μάθαμε, την ακολούθησε από το σπίτι της. Η μητέρα μου βρισκόταν στο πάρκινγκ όταν η κοπέλα έφτασε στο ξενοδοχείο, συνοδευόμενη από τον φίλο της. Ο φίλος της έφυγε και στη συνέχεια η 48χρονη μπήκε μέσα και πλησίασε την μητέρα μου. Εκείνη την ώρα μπαίνει αυτός με τη μηχανή του μέσα στο πάρκινγκ και την εμβολίζει, την ρίχνει κάτω. Σηκώνεται η Νεκταρία και η μητέρα μου φεύγει για να πάει να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Όταν επέστρεψε η μητέρα μου είδε τον 54χρονο πάλι στο πάρκινγκ απόλυτα ψύχραιμο. Εκείνη δεν γνώριζε ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν την είχε σκοτώσει. Και του λέει «Πού είναι η …; Τί της έκανες;» και της απαντά «Είχαμε προηγούμενα» και φεύγει», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, η διευθύντρια του ξενοδοχείου περιγράφοντας και τις επόμενες κινήσεις του δολοφόνου: «Στην είσοδο δεν έπαιρνε μπροστά η μηχανή του. Την παρατάει και φεύγει με  τα πόδια και πάει στο δίπλα χωράφι, που είναι γκρεμός. Εκεί απειλεί να αυτοκτονήσει με τους αστυνομικούς να βρίσκονται στο σημείο».

Μέσα σε λίμνη αίματος η 48χρονη

Σε κατάσταση σοκ ήταν τόσο η διευθύντρια του ξενοδοχείου όσο και η μητέρα της που αντίκρισε νεκρή την 48χρονη.

 «Η μητέρα μου όταν είδε έτσι τον 54χρονο δεν κατάλαβε ότι την είχε σκοτώσει. Νόμιζε ότι είχε κρυφτεί κάπου επειδή εμφανίστηκε ο πρώην σύζυγός της. Μετά που την έψαξε την βρήκε πεσμένη, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Η μητέρα μου είναι σε κατάσταση σοκ. Είδαμε από τις κάμερες ότι την κυνηγούσε για να την σκοτώσει. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που έγινε», τόνισε σχετικά η διευθύντρια του ξενοδοχείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ξενοδοχείο βρέθηκε ο ιατροδικαστής ενώ είχαν κληθεί και τα παιδιά του ζευγαριού.

Η 48χρονη πρόσφατα είχε φτιάξει την ζωή της μετά το διαζύγιο που πήρε από τον πρώην σύζυγό της.

«Απ’ ότι γνωρίζω έχουν πάρει κανονικά διαζύγιο ωστόσο εκείνος δεν έφευγε από το σπίτι. Η 48χρονη όμως ξανάφτιαξε τη ζωή της και απ’ ότι γνωρίζω εκείνος το έμαθε πρόσφατα. Η κοπέλα έμενε με το νέο της φίλο ενώ δύο ημέρες πριν ο πρώην σύζυγος της είχε προαναγγείλει ότι θα την σκοτώσει αλλά όλοι πίστευαν ότι θα έμενε στα λόγια», επεσήμανε σχετικά στο cretapost, η διευθύντρια του ξενοδοχείου.

Επτά ώρες διαπραγματεύσεων με την ΕΛ.ΑΣ. και τον γιο του

Επτά ώρες διήρκησαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον 54χρονο, τον γιο του και τους αστυνομικούς με τον συζυγοκτόνο να φαίνεται να παίρνει την απόφαση να παραδοθεί στις αρχές και να μην βάλει τέλος στη ζωή του εξαιτίας των όσων του είπε ο μεγαλύτερος γιος του.

Δείτε κάποιους από τους διαλογους την ώρα που ο 54χρονος βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού, όπως τους παρουσίασε το megatv:

Συζυγοκτόνος: Θα πέσω στο κενό. Μην πλησιάζετε. Θα αυτοκτονήσω. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή για μένα. Δεν θέλω να πάω στη φυλακή.

Αστυνομικός: Ηρέμησε. Πρέπει να φύγεις από εκεί.

Συζυγοκτόνος: Τι θα κάνω τώρα; Ποια είναι η διαδικασία με τους δικηγόρους; Τι θα πω στον εισαγγελέα και στον ανακριτή;

Αστυνομικός: Θα παρουσιαστείς και θα τους πεις τι έγινε. Θα έχεις και τους δικούς σου μάρτυρες

Ο μεγαλύτερος γιος έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα του και έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τη σύλληψή του.

Συζυγοκτόνος: Πού είναι η μάνα σου;

Γιός: Είναι στο νοσοκομείο

Συζυγοκτόνος: Άρα ζει

Γιος: Ναι, είναι στην εντατική

Συζυγοκτόνος: Ήμουν καλός πατέρας, για εσάς το έκανα

Πηγή:cretapost.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

Ο Άγιος Ιλαρίων, ο ηγούμενος της Ι.Μ Πελεκητής τιμάται στις 28 Μαρτίου
Ελλάδα

Ο Άγιος Ιλαρίων, ο ηγούμενος της Ι.Μ Πελεκητής τιμάται στις 28 Μαρτίου

Χαμός σε σχολείο της Λάρισας: Βρισιές και άγριος καβγάς μπροστά στα παιδιά – Κλήθηκε η αστυνομία
Ελλάδα

Χαμός σε σχολείο της Λάρισας: Βρισιές και άγριος καβγάς μπροστά στα παιδιά – Κλήθηκε η αστυνομία

Ο μεγαλογαιοκτήμονας που κατηγορείται πως βίασε 11χρονη “σπάει” τη σιωπή του:  Όλη η περιοχή γνωρίζει τι γίνεται στο σπίτι εκείνο με τη μητέρα, τον πατριό και τα αδέλφια…
Zina's Blog

Ο μεγαλογαιοκτήμονας που κατηγορείται πως βίασε 11χρονη “σπάει” τη σιωπή του: Όλη η περιοχή γνωρίζει τι γίνεται στο σπίτι εκείνο με τη μητέρα, τον πατριό και τα αδέλφια…

Η τηλεθέαση το βράδυ της Τετάρτης
Τηλεθέαση

Η τηλεθέαση το βράδυ της Τετάρτης

Τραγωδία στα Τέμπη: Ποιοι πήραν αντίγραφα από τις επίμαχες συνομιλίες – Ποιος είναι ο «Σωτήρης» που κόπηκε στο μοντάζ
Ελλάδα

Τραγωδία στα Τέμπη: Ποιοι πήραν αντίγραφα από τις επίμαχες συνομιλίες – Ποιος είναι ο «Σωτήρης» που κόπηκε στο μοντάζ

H τηλεθέαση το πρωί και το μεσημέρι της Τετάρτης
Τηλεθέαση

H τηλεθέαση το πρωί και το μεσημέρι της Τετάρτης

Κάλυμνος: 29χρονος μπήκε σε σούπερ μάρκετ με σπαθί και προκάλεσε τρόμο σε υπαλλήλους και πελάτες
Newsroom

Κάλυμνος: 29χρονος μπήκε σε σούπερ μάρκετ με σπαθί και προκάλεσε τρόμο σε υπαλλήλους και πελάτες

21χρονη καταγγέλλει μεγαλογαιοκτήμονα πως την βίαζε από τα 11 της χρόνια: Είμαι η Κωνσταντίνα. Στα 11 μου ο εργοδότης της μητέρας μου…
Zina's Blog

21χρονη καταγγέλλει μεγαλογαιοκτήμονα πως την βίαζε από τα 11 της χρόνια: Είμαι η Κωνσταντίνα. Στα 11 μου ο εργοδότης της μητέρας μου…

zinapost.gr