search-button
cross-out

Έγκλημα στην Κω: Βρέθηκε DNA στα νύχια της 27χρονης Αναστάζια

"Δεν φαίνεται να υπάρχει συνεργός στο έγκλημα" λέει η ΕΛ.ΑΣ.
Έγκλημα στην Κω: Βρέθηκε DNA στα νύχια της 27χρονης Αναστάζια

DNA φαίνεται να βρέθηκε στα τεχνητά νύχια της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία σύμφωνα με την ΕΡΤ. Οι έρευνες συνεχίζονται με τον κλοιό να στενεύει γύρω από τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές με τις κάμερες και τους μάρτυρες στη γύρω περιοχή που βρέθηκε η σορός της κοπέλας να τον καίνε.

Στα εργαστήρια βρίσκεται και η κάρτα SIM από το κινητό της Αναστάζια, η οποία μπορεί να δώσει στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας.

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που κατηγορείται για για ανθρωποκτονία από πρόθεση και βιασμό θα απολογηθεί την Τρίτη 27 Ιουνίου.

Το βιντεοληπτικό υλικό καίει τον 32χρονο

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τις εξελίξεις στην έρευνα.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι αυτός ο άνδρας μπήκε από την πρώτη στιγμή στο ”κάδρο” των ερευνών της αστυνομίας. Η αλήθεια είναι ότι τις πρώτες μέρες δεν ήταν ξεκάθαρη η εικόνα. Το βιντεοληπτικό υλικό μας έδωσε όλα τα στοιχεία που δείχνουν αυτόν τον άνθρωπο ως δράστη της ανθρωποκτονίας».

Για τις εξετάσεις DNA που έγιναν και θα έριχναν φως στον δολοφόνο η κ. Δημογλίδου ανέφερε: «Μπορεί να μην είχαμε αποτελέσματα από την βιολογική έρευνα, ωστόσο ο άνθρωπος αυτός υποστήριξε συγκεκριμένα πράγματα που δεν ταίριαζε με το υλικό που είχαμε εμείς στα χέρια μας, αλλά κι ούτε με τις μαρτυρίες».

«Από την στιγμή που βρέθηκε το πτώμα της κοπέλας άρχισε να να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης και να ξεκαθαρίζουμε πώς έδρασε ο 32χρονος αλλοδαπός», υπογράμμισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Κως: Υπάρχει συνεργός στη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια;

Η Αστυνομία εξετάζει όλο τα ενδεχόμενα για τον μαρτυρικό θάνατο της 27χρονης Αναστάζια και ειδικότερα αν ο Μπαγκλεντεσιανός σκότωσε μόνος του την 27χρονη ή υπήρχε συνεργός.

Η κα. Δημογλίδου είπε ότι το ενδεχόμενο αυτό έχει ξεκινήσει να αποκλείεται: «Τα δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμής μας αποκλείουν τον συνεργό. Σε κάθε περίπτωση, δεν βλέπουμε κίνηση άλλου ανθρώπου κοντά στα σημεία που έγινε το έγκλημα κι εκεί που βρέθηκε το πτώμα».

Κως: Ο 32χρονος είχε κόψει τα δάχτυλα της Αναστάζια

Ραγδαίες αποκαλύψεις για την υπόθεση της δολοφονίας στην Κω έκανε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουνίου.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην εκπομπή ο απόστρατος Αξιωματικός της ΕΛΑΣ Γιάννης Κατσιαμάκας, ο 32χρονος είχε κόψει κάποια από τα δάχτυλα της Αναστάζια προκειμένου να σβήσει τα αποτυπώματα και να κάνει πιο δύσκολη την ταυτοποίηση της σορού.

«Ο φερόμενος ως δράστης φρόντισε να διαγράψει από το κινητό του όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία. Από την ανάκτηση δεδομένων που έγινε στα εγκληματικά εργαστήρια προέκυψε ότι είχε κάνει αναζήτηση στη Google πως να σβήσεις ίχνη από πτώμα», είπε.

«Τι έψαχνε δηλαδή; Να βρει τρόπο αν εξαφανίσει τα ίχνη του πάνω στη νεκρή κοπέλα ή να ταυτοποιηθεί (η σορός της) όσο πιο δύσκολα γίνεται. Είχε κόψει από ένα δάχτυλο σε κάθε χέρι. Αυτό είναι σοκαριστικό», σεξααυμπλήρωσε.

Ο κος Κατσιαμάκας τόνισε πως η πράξη αυτή δείχνει την αγριότητα του εγκλήματος, ενώ για τον δράστη υποδηλώνει πως δεν διακατεχόταν από κανένα συναίσθημα απέναντι στη νεκρή κοπέλα.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr